Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τιμητικά επιλεγμένα για τον Άρθουρ Κοάν Ντόιλ

Τιμητικά επιλεγμένα για τον Άρθουρ Κοάν Ντόιλ

"Πόσο συχνά σας έλεγα ότι όταν έχετε εξαλείψει το αδύνατο, ό, τι παραμένει, όσο και αν είναι απίθανο, πρέπει να είναι η αλήθεια;"
6815345113_e3ee5dc18e_bΟ Conan Doyle είναι πιο διάσημος ως εφευρέτης του Sherlock Holmes, αλλά είχε ποικίλη καριέρα ως συγγραφέας, δημοσιογράφος και δημόσιος αριθμός. Γεννήθηκε σήμερα στις 22 Μαΐου 1859 στο Εδιμβούργο σε μια ευημερούσα ιρλανδική οικογένεια. Εκπαιδεύτηκε ως γιατρός, αποκτώντας το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου το 1881. Εργάστηκε ως χειρούργος σε ένα φαλαινοθηρικό σκάφος και επίσης ως ιατρός σε ατμόπλοιο που ταξιδεύει μεταξύ Λίβερπουλ και Δυτικής Αφρικής. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Portsmouth στην νότια ακτή της Αγγλίας και διένυσε τον χρόνο του μεταξύ της ιατρικής και της γραφής.
Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς
Ο πιο αναγνωρισμένος ντετέκτιβ σε όλη τη λογοτεχνία, ο Σέρλοκ Χολμς αναδύθηκε στη σκηνή του εγκλήματος στη  Μελέτη στο Scarlet  το 1887. Η αφηρημένη λογική του, η έντονη διορατικότητα, οι επιδέξια παρατηρήσεις και οι τακτικές έρευνας έγιναν τα απαραίτητα εργαλεία για την επίλυση ενδιαφέροντα εγκλήματα που εξακολουθούν να ευχαριστούν τις γενιές των αναγνωστών. Ανακαλύψτε ή ανακαλύψτε ξανά τις χαρές αυτών των συναρπαστικών μυστηρίων.
Βαθμολογήθηκε με 4.5 στο amazon.com
Ιστορίες Βρικόλακας
Ποιος θα υποψιαζόταν ότι το ίδιο μυαλό που δημιούργησε τον πιο διάσημο λογοτεχνικό ντετέκτιβ όλων των εποχών πήρε επίσης το αιώνιο δημοφιλές είδος βαμπίρ; Ο Sir Arthur Conan Doyle, ένας σύγχρονος του Bram Stoker, μας έδωσε μερικά συναρπαστικά έργα φαντασίας βαμπίρ. Από το εργοστάσιο αιμοληψίας στο «Η ιστορία του αμερικανικού» με την γυναίκα με αίμα στο "The Adventure of the Sussex Vampire", αποκαλύφθηκε με τη φρίκη που δημιούργησαν πλάσματα που επιβίωσαν στο αίμα των ανδρών και των γυναικών.
Βαθμολογήθηκε 4.1 στο amazon.com Ο χαμένος κόσμος Ο
ταλαντούχος και εξαιρετικά φιλόδοξος δημοσιογράφος Edward Malone έλαβε μια ταπεινωτική άρνηση από ένα αγαπημένο κορίτσι να τον παντρευτεί μόνο για το λόγο ότι είναι πολύ μέτρια. Ο προσβεβλημένος νεαρός μπαίνει στο συντακτικό γραφείο και ικετεύει τις αρχές να τον στείλουν στην πιο επικίνδυνη γωνιά της Γης, ώστε να μπορεί να κάνει μια αναφορά εκεί.
Ένας έμπειρος συντάκτης δίνει στον νεαρό άνδρα ένα δύσκολο έργο: με κάθε κόστος να πάρει μια συνέντευξη με τον σκανδαλωδώς επικίνδυνο, παρορμητικό καθηγητή Challenger, λαμπρό για το μίσος του για τους δημοσιογράφους. Μετά από μια μικρή πολύ πολύχρωμη μάχη, ο καθηγητής καλεί τον νεαρό σε μια διάσκεψη στην οποία η Challenger θα κάνει μια δήλωση που θα κλονίσει ολόκληρο τον επιστημονικό κόσμο. Λέει ότι οι δεινόσαυροι και άλλα έμβια όντα έχουν διατηρηθεί στο απροσπέλαστο νοτιοαμερικανικό οροπέδιο. Για να υποστηρίξει αυτή τη δήλωση, ο καθηγητής συναρμολογεί μια αποστολή στην οποία ο δημοσιογράφος Malone θα γίνει εκπρόσωπος του Τύπου. 
Βαθμολογήθηκε με 4.5 στο amazon.com
"Είναι ένα κεφαλαιουχικό λάθος να θεωρηθούν πριν κανείς έχει δεδομένα. Αναπόφευκτα κάποιος αρχίζει να περιστρέφει γεγονότα που ταιριάζουν στις θεωρίες, αντί για θεωρίες που ταιριάζουν στα γεγονότα. "
Ποια είναι τα αγαπημένα σας Doyle delights, παρακαλώ μοιραστείτε!
https://cafebookbean.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόσο καιρό μπορούμε να διατηρήσουμε τα αυγά στο ψυγείο;

Πόσο καιρό μπορούμε να διατηρήσουμε τα αυγά στο ψυγείο;   Συμβουλές αποθήκευσης για ωμά και βρασμένα αυγά Τα  φρέσκα αυγά μπορεί να καταναλω...