Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΛΙΑΤΈΛΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΎΤΟ, ΓΑΡΊΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ

ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΛΙΑΤΈΛΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΎΤΟ, ΓΑΡΊΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ


20180406_200736.jpg

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα θα προτείνω μια εύκολη ζύμη da κάνει ως μια καλή σάλτσα Tagliatella με προσούτο, γαρίδες και μανιτάρια, ζυμαρικά με χρόνο προετοιμασίας είναι αρκετά γρήγορο, χαμηλό κόστος, ασφάλιση επιτυχία με τους επισκέπτες ή familares σας .Ελάτε με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Χρόνος προετοιμασίας 35-40 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 500 g ταλιατέλες
  2. 150 γρ. νωπά ή κατεψυγμένα μανιτάρια
  3. 16 πρώτων γαρίδες (καθαρίζετε αφαιρώντας τη φλούδα, αφήνοντας μόνο την ουρά)
  4. 100 gr. του ζαμπόν (το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες)
  5. μισή κρεμμύδι και 4 σκελίδες σκόρδο, όλα ψιλοκομμένα
  6. 40 ml. ελαιόλαδο
  7. 30 γρ. βούτυρο
  8. 40 gr. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  9. 40 gr. Παρμεζάνα Ι raillado
  10. 300 ml. Μαγειρική κρέμα
  11. ένας πυροβολισμός του κονιάκ
  12. αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε τον τεμαχισμό μαϊντανό από τη μία πλευρά και από την άλλη τα κρεμμύδια, το σκόρδο (μαζί), να συνεχίσει τον καθαρισμό του γαρίδες αφήνοντας μόνο την ουρά, αφήσαμε τις λωρίδες ζαμπόν, από τη στιγμή που παρασκευάζονται από αυτό θα μαγειρέψουν.
Σε μια Sarte μαγειρεύετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σκόρδο με το ελαιόλαδο και το βούτυρο, τη στιγμή που θα γίνει προσθέτουμε τα μανιτάρια, γαρίδες (γαρίδες ουρά) και προσούτο, πέρασε λίγα λεπτά (10 λεπτά ή λιγότερο) βουτιά με μπράντυ, ας εξατμιστεί, ευθυγράμμιση αλάτι και μαύρο πιπέρι, προσθέστε κρέμα μαϊντανό περισσότερο, συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι η σάλτσα φτάσει την επιθυμητή πυκνότητα.
Καλά τώρα μαγειρεύουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό περίπου 5 λεπτά, ανάλογα με το χρόνο μαγειρέματος, τους στραγγίζουμε al dente, ο χύνεται στο Sarte με τη σάλτσα, τηγανίζουμε με μια κουταλιά της σούπας νερό, αν η σάλτσα είναι πολύ παχύ, το τέλος προσθέτουμε το τριμμένο παρμεζάνα, τη στιγμή αυτή και συγχωνεύτηκαν όλα τα σερβίρουμε.
Έτοιμος να φάει, απολαύσετε το γεύμα σας, όπως πάντα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, χαιρετισμούς σε όλο τον κόσμο μέχρι την επόμενη συνταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

10 τρόποι για να διατηρήσετε ελεύθερους επαγγελματίες πελάτες

  10 τρόποι για να διατηρήσετε ελεύθερους επαγγελματίες πελάτες Από την  Kally  στις  23 Οκτωβρίου 2024 Με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα της ...