ΦΡΑΟΥΛΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
Σήμερα Καλησπέρα θα προτείνει ένα ωραίο γλυκό όπως τιραμισού φράουλας Adapto σε αυτή την περίοδο των διακοπών, μια παραλλαγή του τιραμισού δια βίου, γίνεται χωρίς καφέ, θα βραχεί το savoiardi το χυμό φράουλας, μπορείτε επίσης να γίνει με ακτινίδιο ή μπανάνες ανάλογα με το αν θα δώσει σε gusta.Postre εύκολη, χαμηλού κόστους, χρόνος προετοιμασίας prolunga με διαβροχή φράουλες αλλιώς παίρνει poco.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- χαμηλή δυσκολία
- Συνολικός χρόνος praparación 2 ώρες
- Δόση για 8 άτομα
- χαμηλού κόστους
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. φράουλες
- 3/2 λεμόνι χυμό
- 250 g των ολικών ζαχάρων
- 800 ml. Κουφέτα κρέμα γάλακτος
- 250 γρ. μασκαρπόνε
- 130 γρ. φέτα
- 40 savoiardi περισσότερο ή λιγότερο
- 3 κρόκους αυγών-4
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ξεκινάμε με καθαρό και κόψτε τις φράουλες σε λωρίδες, το βάζουμε να μαριναριστεί 1 ώρα με λίγη ζάχαρη και υψηλή λεμόνι στο ψυγείο? Είμαστε σαν μπορούμε να προσθέσουμε κάποιο υγρό dulces.En χρόνο να περιμένουμε, θέτουμε τους κρόκους αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να πάρετε μια ομοιογενή μάζα, όγκος αυξάνεται φορά προσθέτουμε το μασκαρπόνε και κρέμα γάλακτος σάλτσα αφήνοντας τοποθετήσετε μέχρι να γίνει σκληρή και συνεπής, αν είναι πολύ μαλακό μπορεί να προσθέσει λίγο μασκαρπόνε. Μόλις έτοιμο το βάζουμε στο ψυγείο, ώστε να μη λάβει θερμότητα.
Μετά τη φράουλα χρονικό όριο, το ήμισυ του άλεσμα σε ένα μπλέντερ μέχρι ένα υγρό λαμβάνεται ομαλή κόκκινο, είναι πολύ πυκνό προσθέτουμε λίγο νερό, ενώ το άλλο μισό από τις φράουλες αφήνουμε στην άκρη .τώρα με βάση ένα δίσκο βάλει 2-3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος και επεκτείνεται, συνεχίζουν να βάλει πάνω από το savoiardi έχουμε ήδη υγρό φράουλα στο σούμο.
Έχουμε γεμίσει ολόκληρο το δίσκο, καλύπτοντας το savoiardi με ένα στρώμα της κρέμας βάλει τελικά την φράουλα στην κορυφή βάζουμε στην άκρη έως ότου ο δίσκος είναι cubierta.Seguimos καθιστώντας έτσι ένα άλλο στρώμα (savoiardi, κρέμα και έχουν εμβαπτιστεί φράουλα).
Μόλις η τελευταία στρώση έχει τελειώσει, έχουμε συμπαίκτη του και αφήστε το υπόλοιπο για λίγες ώρες στο ψυγείο, τότε μπορείτε να κόψετε και να διακοσμήσετε, όπως μας με φρέσκα φύλλα μέντας ή με τη ζάχαρη άχνη.
Braves έτοιμοι να εξετάσουμε πιο όμορφη για να Saido γλυκό, BUON όρεξη, όπως φαίνεται πάντα όρεξη για κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να γράψω αυτό το blog, ένα χαιρετισμό σε όλους μέχρι την επόμενη συνταγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου