Τρίτη 24 Απριλίου 2018

17 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE MAP ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ. -- 17 Google Map Images You Won't Believe Exist



Sputnik είναι μια σημαντική νέα μάρκα μέσων με σύγχρονα κέντρα πολυμέσων σε δεκάδες χώρες.

Ο οργανισμός είναι μοναδικά τοποθετημένος ως πάροχος εναλλακτικού περιεχομένου ειδήσεων και ραδιοφωνικός σταθμός.

Από ένα νησί σε σχήμα καρδιάς σε ένα γιγαντιαίο λαγουδάκι, αυτές είναι μερικές από τις πιο περίεργες εικόνες google χάρτη που δεν θα πιστέψετε στην πραγματικότητα!

[ ....]

10 - Δεν είσαι ασφαλής οπουδήποτε! Έτσι, εκτός από τα οχήματα που συλλαμβάνουν τις εικόνες για τους Χάρτες Google, υπάρχουν επίσης κιάλια, τρόλεϊ, snowmobiles, SUV και δορυφόρους που συλλαμβάνουν τις εικόνες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι δεν είστε πραγματικά ασφαλείς οπουδήποτε! Έτσι, όταν αυτή η φτωχή γυναίκα έπρεπε να πάει - έπρεπε πραγματικά να πάει. Αυτό που δεν χρειαζόταν, ήταν η Google να κάνει μια εικόνα της να κάνει την επιχείρησή της. Χορηγήθηκε ότι είχε ένα σφυρί από την πλευρά του δρόμου σε ευρύ φως της ημέρας - αλλά αμφιβάλλω ότι ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα δει αυτή την εικόνα on-line!

9 - Πώς είναι αυτό για ένα "διαστημικό" πλοίο ... Αυτό είναι το SS Jassim και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ναυάγια του πλοίου που είναι ορατά από το Google Earth. Δεν είναι πραγματικά έκπληξη, καθώς το πλοίο είναι 80. Μήκους 54 μέτρων και πλάτους 13 μέτρων. Λίγο FYI, σύμφωνα με την Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική διοίκηση, υπάρχουν περίπου 1 εκατομμύριο ναυάγια σε αυτό το ακριβές χρονικό σημείο. Ήταν το 2003 που η SS Jassim βυθίστηκε λίγο έξω από την ακτή του Σουδάν.

8 - Τι διδάσκουν τα παιδιά μας; Φανταστείτε να ρωτάτε σε κάποιον ποιο σχολείο πηγαίνουν, και απαντούν - Ω, το σχολείο με το γιγαντιαίο πέος. Είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείτε λίγο, αλλά είναι η αλήθεια. Η Καθολική Σχολή της Clancy έχει βανδαλιστεί με τα χαρακτικά 3 γιγαντιαίων πέη. Το σχολείο προσπαθεί να απομακρύνει την εικόνα από τους Χάρτες Google και δεν είχε τύχη μέχρι στιγμής.

7 - Δεν αστείο ... Οι Χάρτες Google έχουν αποκαλύψει πραγματικά πολλά πράγματα που μερικοί άνθρωποι προτιμούν να ξεχάσουν. Αυτή η εικόνα έχει φέρει τις θαμμένες μνήμες για τον Jose Barrera, ο οποίος πιστεύει ότι η εικόνα που βλέπει, είναι το σώμα του αποθανόντος 14χρονου γιου του, ο οποίος σκοτώθηκε το 2009.

6 - Σκεφτείτε μακριά ... επειδή υπάρχουν πολλά "ανεξήγητα" εικόνες ακριβώς όπως αυτό κάνει τους γύρους στους Χάρτες Google. Είναι λυπηρό να πούμε όμως ότι δεν υπάρχει ξένη συμμετοχή και όλοι έχουν μια αρκετά λογική εξήγηση. Η Desert Breath ξεκίνησε το 1995 και εξακολουθεί να είναι ορατή μετά από αυτό το διάστημα. Είναι πάνω από ένα εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια και βρίσκεται στην έρημο της ανατολικής Σαχάρας, που συνορεύει με την Ερυθρά Θάλασσα. Η ομάδα απέσυρε 8000 κυβικά μέτρα άμμου για να δημιουργήσει αυτά τα απίστευτα σχήματα.

5 - Τον βρήκαμε ... Αυτός είναι ο Wally φυσικά, και αυτό ήταν ένα έργο της Melanie Coles. Για το τελευταίο τέχνης τέχνης της, δημιούργησε μια τεράστια πλατφόρμα του Wally, που τον έριξε στη στέγη ενός κτιρίου στο Βανκούβερ. Προκάλεσε τους ανθρώπους να παίξουν χρησιμοποιώντας το Google Earth και πρόσφερε μια πραγματική έκδοση του πολύ δημοφιλούς παιχνιδιού. Έκανε φυσικά ένα Α για τις προσπάθειές της.

4 - Φυσική ομορφιά Αυτή είναι η Μεγάλη Πρισματική Άνοιξη, στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, και οι Χάρτες Google έχουν κατακτήσει εξαιρετικά την ομορφιά της.

3 - Πείτε τυρί Υπάρχουν πολλές εικόνες του Google Map των προσώπων. Υπάρχει ένα λαβύρινθο Oprah Winfrey, το Pumkins σκιαγραφημένο σε χωράφια, οι ήλιοι που εμφανίζονται στις καλλιέργειες, το χαμογελαστό πρόσωπο των κήπων των Βερσαλλιών, έχουμε δει τα "χείλη" και τα γυμνά κομμάτια που εμφανίζονται από σανίδες και δέντρα ... αλλά αυτή η εικόνα είναι τόσο μοναδική. Είναι ένας εγγενής Αμερικανός Ινδός που αναζητά από τους λόφους της Αλμπέρτα, στον Καναδά. Ένα μίγμα ανάμεσα στο παλιό και το νέο, όπως φαίνεται να φορούσε ακουστικά.

2 - Hop σε αυτό ... Εάν επρόκειτο να κάνετε μια βόλτα στην βουνοπλαγιά της Βόρειας Ιταλίας κάποια στιγμή μέχρι το 2025, μην εκπλαγείτε όταν συναντήσετε αυτό το γιγαντιαίο λαγουδάκι. Είναι μήκους 55 μέτρων, και είχε ως στόχο να κάνει το ακροατήριό του να αισθάνεται μικροσκοπικό, όπως τα ταξίδια του I Gulliver. Είναι φτιαγμένο από άχυρο και ύφασμα και θα αποσυντεθεί φυσικά. Η λέξη μέχρι το 2025 θα φύγει.

1 - Ακριβώς για την αγάπη του ... Και η τελευταία εικόνα μας - μόνο και μόνο επειδή αγαπάμε τι κάνουμε ... εδώ είναι ένα νησί σε σχήμα καρδιάς, μόνο για σένα. Έγινε φημισμένος από τους Χάρτες Google, αυτή η νησίδα 130 000 ποδιών είναι πλέον καυτό σημείο του εραστή. Προφανώς κανείς δεν ζει στο νησί, οπότε ο ιδιοκτήτης είπε ότι θα ήταν το ιδανικό μέρος για μια ρομαντική απόδραση.

Γράψτε λοιπόν την επόμενη ρομαντική απόδραση σας τώρα ... προσέξτε προσεκτικά ότι οι Χάρτες Google δεν σας προσκρούουν στην πράξη!

https://www.youtube.com/channel/UCeYb7zAe5ehU5Gi7RC570JQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μείναμε στα λόγια

  Μείναμε στα λόγια – Χρυσάνθη Σ. – 23 Οκτωβρίου 2024 GynaikaEimai Τα χρόνια πέρασαν διαφορετικά για εμένα, διαφορετικά για εσένα. Εξελίχθηκ...