Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

TORTELLONI ΓΕΜΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΌΣ, ΧΑΒΙΆΡΙ RICOTTA ΚΑΙ ΦΩΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΆΚΙΑ CHERRY

TORTELLONI ΓΕΜΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΌΣ, ΧΑΒΙΆΡΙ RICOTTA ΚΑΙ ΦΩΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΆΚΙΑ CHERRY


20170915_144911


Καλημέρα σε όλο τον κόσμο σήμερα, θα προτείνει ένα πιάτο μου δίνει προσωπικά έχω εφεύρει αυτό το καλό ζυμαρικά, όπως είναι: tortelloni γεμιστά με σολομό, χαβιάρι ρικότα και ανακατεύουμε με μια ελαφριά σάλτσα από κολοκυθάκια και ντοματίνια. Πιάτο συγκλονιστική γεύση με ένα καλό συνδυασμό των αλμυρό-γλυκιά γεύση, έχω προσαρμοστεί σε μια ξεχωριστή μέρα ή πάρτι-έκπληξη για το φίλο σας ή familiares.Tiene αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω της προετοιμασίας χρήση των φρέσκων ζυμαρικών, αλλά μέτριο κόστος τελική εξασφαλισμένος αποτέλεσμα. Αυτό είπε να πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1.  μέτρια-υψηλή δυσκολίας
  2. Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 90-120 λεπτά
  3. 4-6 δόση
  4. μέσο κόστος

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Για τη ζύμη:
  1. 230 gr. 00 αλεύρι
  2. 300 γρ. σιμιγδάλι αλεύρι
  3. 6-7 κρόκους αυγών
  4. 3 ολόκληρα αυγά
  5. μια πρέζα αλάτι
γέμιση:
  1. 150 γρ. ψιλοκομμένο καπνιστό Ψαλμός
  2. 80 gr. ρικότα
  3. 1 μικρό βάζο του χαβιαριού
  4. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
  5. ψιλοκομμένο μαϊντανό
σάλτσα:
  1. 5 σκελίδες σκόρδο κιμά
  2. 2 κολοκυθάκια ταινίες μέρη
  3. 100 gr. παιχνίδια ντοματίνια για μισή
  4. 40 ml. λευκό κρασί
  5. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
  6. 40 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  7. 30 γρ. βούτυρο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ζύμης: κοσκινίστε το αλεύρι στο τραπέζι, διαμορφώσαμε ένα ηφαίστειο στο κέντρο θέσει τα αυγά, τους κρόκους το αλάτι, ανακατεύουμε καλά όλα μέχρι να πάρετε μια γιγαντιαία μπάλα grumos.Hecho που καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη, αφήνοντας υπόλοιπο ζύμη στο ψυγείο για 20-25 λεπτά.
Καθώς περιμένουμε την ώρα υπόλοιπη ζύμη, να προετοιμάσει τη γέμιση και το ζωμό.
Η γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύετε με ένα κουτάλι το ψιλοκομμένο σολομό, χαβιάρι ρικότα έως ότου όλα είναι καλά συγχωνευθούν και να αφήσετε μια συμπαγή μάζα, ελέγξτε το αλάτι και συνεχίστε με την σάλτσα.
Σάλτσα: Σε Sarte σοταρισμένα κολοκυθάκια, ντομάτες κεράσι περισσότερο σκόρδο σκελίδες ψιλοκομμένο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και το βούτυρο, μετά από λίγα λεπτά βραχεί με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, ευθυγράμμιση λεπτό αλάτι και μαύρο πιπέρι, μία φορά οι έκανε την κατάσβεση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με φρέσκα ζυμαρικά.
Φρέσκα ζυμαρικά: κόψτε τη ζύμη σε κομμάτια, καθένα κομμάτια εκτείνονται στο λεπτό φύλλο 0,5 cm. παχύ, βοηθάμε με τον πλάστη ή της μηχανής, αν aposita.
Μόλις γίνει αυτό, βυθίστε τη ζύμη με τα χτυπημένα αυγά (χρησιμοποιήστε μια κουζίνα βούρτσα) για όλες τις άκρες, κόψτε τη ζύμη στη μέση, συνεχίζουμε να βάλει λίγο γέμιση (βοηθάμε με δύο κουτάλι) στο ένα μισό του ελάσματος είτε διαχωρίζοντας ένα γέμισμα του άλλου.
Μόλις έχετε συμπληρώσει όλα τη ζύμη με τη γέμιση, καλύπτουμε με ένα άλλο μακαρόνια που έχουμε βάλει στην άκρη, πιέζοντας καλά γύρω από το tortelloni βγάζοντας όλο τον αέρα (κενό χώρο για να τεθεί ένα tortellone στο άλλο εξαρτάται από το μέγεθος θέλουμε να).
Τώρα κόβουμε το tortelloni με ένα «cortapasta» ή ένα τηγάνι springform, πιέζοντας και κλείνοντας τη ζύμη με τα δύο χέρια, έτσι ώστε όταν η μαγειρεμένα ζυμαρικά δεν είναι ανοιχτό, τα ζυμαρικά έχει απομείνει μπορεί να ζυμώνετε ξανά και να ξαναχρησιμοποιηθούν.
Στο τέλος, όταν τελειώσουμε με όλες τη ζύμη, βάζουμε το tortelloni σε ένα αλευρωμένο δίσκο και βάλτε να βράσει μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
Καλά τώρα το tortelloni μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, μόλις τελειώσετε, ρίξτε το Sarte με τη σάλτσα, προσθέστε λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι έλεγχο, όταν φεύγετε από το κρεμώδες ζυμαρικά μπορούν να εξυπηρετούνται και να διακοσμήσετε από την εικόνα.
Braves έτοιμο, η προσπάθεια αξίζει τον κόπο, φαίνεται πιο ωραίο να έρθει στο σπίτι, Buen Provecho, να φάει, όπως πάντα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να μου στείλετε email σε αυτό το blog, χαιρετισμούς σε όλο τον κόσμο μέχρι την επόμενη συνταγή
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Curiosity ανοίγει βράχο στον Άρη και βρίσκει τη μεγαλύτερη έκπληξη

  Το Curiosity ανοίγει βράχο στον Άρη και βρίσκει τη μεγαλύτερη έκπληξη Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το Curiosity rover που ερευνά τον πλανήτ...