Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΤΡΕΛΑ =??? -- MAD = ???


MAD = ???



Χαίρετε!!! Ο καθένας " , λέγεται ότι όλοι σε ολόκληρο τον κόσμο είναι διαφορετικοί και μοναδικοί. Ούτε ένας είναι όπως άλλοι. Όλοι έχουν μοναδική, διαφορετική και ξεχωριστή σκέψη και προσωπικότητα".
Αλλά γενικά "αυτή η σκέψη θεωρείται φυσιολογική, η οποία είναι η μέγιστη που έχουν οι άνθρωποι". Αλλά εάν όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί από τον τρόπο που η σκέψη μας πρέπει να είναι ίδια;
Σε αυτόν τον κόσμο, "όλοι θέλουν να έχουν διαφορετική σκέψη, αλλά θέλουν επίσης να σκέφτονται ότι θα πρέπει να ταιριάζουν με την άποψη των ανθρώπων, διαφορετικά θα σας λένε τρελό στην κοινωνία".
Τι είναι λοιπόν τρελός;
πνευματικά άρρωστος; παράφρων.
Αλλά αν κοιτάξουμε προσεκτικά τότε θα έχουμε και έναν ακόμα ορισμό του τρελού.
πολύ ενθουσιώδης για κάποιον ή κάτι είναι επίσης γνωστό ως τρελός.
Αλλά πώς μπορεί αυτό να είναι δυνατόν μια λέξη να έχει δύο διαφορετικές έννοιες;
Ακριβώς αυτό προσπαθώ να πω ότι ακόμη και η «τρελή» λέξη έχει δύο διαφορετικές έννοιες από το γιατί όχι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις ή προσέγγιση στη ζωή.
Αλλά κάποιοι αναγνώστες ίσως σκέφτονται ότι η διαφορετική σκέψη δεν έχει ταξινομηθεί κάτω από τον ορισμό της ύπαρξης τρελών . Αλλά σύμφωνα με εμένα αν έχετε διαφορετική αντίληψη ή σκέψη από τους ανθρώπους που σας λένε τρελό. Αν η σκέψη σας δεν ταιριάζει με την κοινωνική σκέψη των ανθρώπων, να δηλωθεί ως τρελός.
Για παράδειγμα, στις διακοπές εάν ένας φοιτητής των οποίων οι εξετάσεις έχουν συμβεί και ο ίδιος έχει περάσει μακριά με καλούς βαθμούς. Αλλά δεν έχει μάθει ή καταλάβει ένα θέμα ξεκάθαρα γι 'αυτό εξακολουθεί να μελετά το θέμα αυτό. Έτσι λέμε ότι είναι τρελός γιατί; είναι επειδή οι εξετάσεις του έχουν περάσει και εξακολουθεί να σπουδάζει για ένα παλιό θέμα. Αλλά τι γίνεται αν στις διακοπές του σπουδάζει για την επόμενη τάξη του, έτσι λέμε ότι είναι πολύ έξυπνος και εργατικός αγόρι.
Αλλά στην πραγματικότητα, το νόημα της μελέτης είναι η εκμάθηση των πραγμάτων που δεν κερδίζουν βαθμούς. Αλλά σήμερα εξετάζουμε βαθμούς, όχι πόσο φοιτητής έχει μάθει. Και εάν ένας μαθητής πιστεύει στη μάθηση όχι σε βαθμούς γι 'αυτό τον αποκαλούμε τρελό. Γιατί; είναι επειδή έχει διαφορετική σκέψη από τους κανονικούς ανθρώπους.
Ετσι,
Το πράγμα που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε το αποκαλούσαμε τρελό.
Εντάξει τώρα ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα: 
Εάν ένα πρόσωπο που είναι στην εταιρική δουλειά που κερδίζει καλά χρήματα αλλά έχει ένα όνειρο να γίνει ηθοποιός αλλά δεν είναι επίσης πολύ καλή εμφάνιση.Ακόμα κι έτσι, αφήνει τη δουλειά του και δίνει ένα πλάνο σε μια καριέρα ηθοποιού από ό, τι οι άνθρωποι λένε ότι είναι έξω από το μυαλό του γιατί γιατί άφησε τη δουλειά του για μια σταδιοδρομία που έχει μικρότερο ποσοστό επιτυχίας σε σύγκριση με άλλα επαγγέλματα.
Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά από το να ενεργείς δεν έχει τίποτα σχετικό με την εμφάνιση και τι εάν κερδίσει αρκετά χρήματα από τη δουλειά του και στη συνέχεια το αφήνει.
Ετσι,
αν ο ονειροπόλος σας από τους ανθρώπους σας αποκαλεί τρελλό.
Και πάλι αν είστε εκείνος ο τύπος προσώπου που είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους άλλους χωρίς να φροντίζει καν για τη δική σας απώλεια από ό, τι η κοινωνία σας λέει τρελό. Για παράδειγμα, αν δείτε έναν φτωχό τραυματισμένο στο δρόμο και τον πάτε στο νοσοκομείο και εσείς ευχαρίστως πλήρωσε τους λογαριασμούς του επειδή δεν έχει χρήματα. Αλλά αν πεις αυτό το περιστατικό σε λαούς απ 'ό, τι λένε ότι είσαι τρελός ξοδεύοντας χρήματα από τη σκληρή δουλειά σου στην εξοικονόμηση μιας ξένης ζωής.
Ετσι,
Βοηθήστε τους άλλους και γίνεται τρελός σε αυτόν τον κόσμο.
Με αυτό, μπορούμε να πούμε ότι Σε αυτό, το λεγόμενο χρήμα της κοινωνίας των κανονικών ανθρώπων είναι πιο σημαντικό από τη ζωή κάποιου.
Ας πάρουμε ένα ακόμα παράδειγμα: 
Σκεφτείτε ένα κορίτσι που κοίταξε καλά αγάπησε με όχι τόσο καλό αγόρι ψάχνει και θέλει να τον παντρευτεί από ό, τι οι άνθρωποι λένε γιατί παντρεύεστε αυτό το άσχημο άτομο; Μπορείτε να πάρετε πολύ πιο όμορφο αγόρι από αυτόν. Εσύ είστε έξω από το μυαλό σας;
Αλλά λέω ότι είναι καλό βλέμμα δεν έχει καμία σχέση για να ερωτευτεί. Και αν έχει μια σύνδεση από το πώς οι τυφλοί άνθρωποι ερωτεύονται; γιατί δεν είδαν ποτέ την ιδιαίτερη τους σε όλη τους τη ζωή.
Ετσι,
Αν είστε στην αληθινή αγάπη από ότι είστε τρελοί.
Αλλά μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είμαι απλά κάνοντας αυτό το άρθρο εδώ και καιρό με ανοησίες.
Τώρα λοιπόν ας μιλήσουμε για τον πραγματικό τρελό άνθρωπο. Ποιος έχει μεγάλα καρφιά, βρώμικα ρούχα, χτυπήσει το κεφάλι του κάθε δευτερόλεπτο, πάντα κακοποιεί, προσπαθεί να βλάψει τον εαυτό του και άλλους.
Έτσι, σύμφωνα με σας, είναι σωστή τρελή. Και αν ζητήσουμε από τον τρελό άνθρωπο που είναι τρελός να λέει ότι είμαστε τρελοί, ο οποίος είναι τρελός; αλλά κατά τη γνώμη μου, κανείς δεν είναι τρελός.
Εντάξει, απαντήστε σε μερικά πράγματα για το τι κάνουμε οτιδήποτε στη ζωή μας είτε τρώει, τρέχει, εργάζεται, κοιμάται, εν συντομία, κάθε δραστηριότητα της ζωής μας. Είναι επειδή μας αρέσει να το κάνουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς την επιθυμία μας. ξέρουμε ποια είναι η επιθυμία μας και έτσι μερικές φορές δεν το κάνουμε.
Αυτός ο τρελός άνθρωπος κάνει όλες αυτές τις λεγόμενες τρελές δραστηριότητες επειδή το επιθυμεί και με αυτό κάνει να αισθάνεται ευτυχισμένος. Και λέμε απλά ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός επειδή δεν είναι επιτυχής αν έχει τις ίδιες ιδιότητες όπως το να χτυπάει το κεφάλι του, καταχρώντας τους άλλους, φορώντας βρώμικα ρούχα, αλλά έχει πολλά χρήματα και είναι επιτυχής από όσο λέμε ότι μπορεί να αισθάνεται ευτυχισμένος να ζει έτσι.
Ετσι,
Ένας τρελός άνθρωπος είναι τρελός μόνο όταν είναι φτωχός.
Αλλά κάποιοι λένε ότι η επιστήμη έχει αποδείξει ότι ο άνθρωπος "ο οποίος είναι τρελός έχει ψυχική αστάθεια". Αλλά τι λέει η επιστήμη;) Η επιστήμη αλλάζει τον ορισμό της κάθε μέρα.Κατά την παλιά εποχή μπορείς να φανταστείς ότι μπορούσαμε να πετάξουμε στον ουρανό αλλά τώρα το κάνουμε με τη βοήθεια των αεροπλάνων. Έτσι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα "εάν η ίδια η επιστήμη αποδείξει ότι ένας τρελός άνθρωπος είναι πιο έξυπνος από τους κανονικούς λαούς".
Μερικοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου σε αυτό. Λένε ότι πρέπει να είσαι τρελός να κάνεις κάτι μοναδικό σε αυτόν τον κόσμο, αλλά πάλι, συγγνώμη ότι δεν συμφωνώ μαζί σου. Δεν λέω ότι το να είσαι τρελός είναι καλό λέω απλά ότι "είναι τρόπο σκέψης μας να βλέπουμε τα πράγματα ".
Σήμερα είναι με τρόπο που ο καθένας ονομάζεται τρελός και θεωρεί ότι είναι μια φιλοφρόνηση, αλλά στο τέλος, η έννοια του τρελού προσώπου έχει μια ψυχική ασθένεια.
Λέω απλώς ότι κανένας σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι τρελός. Όλοι είναι μοναδικοί με τον δικό μας τρόπο, μερικές φορές καταλαβαίνουμε έτσι μερικές φορές δεν το κάνουμε .
Αλλά στον σημερινό σύγχρονο κόσμο, αν καλέσουμε κάποιον φυσιολογικό από ό, τι τον θεωρεί προσβλητικό, πως μπορείς να καλέσεις κάποιον φυσιολογικό; λένε ότι ο καθένας είναι μοναδικός και διαφορετικός.
Και αν καλέσουμε κάποιον διαφορετικό από ό, τι πάλι, πες ποια είναι η ποιότητα του τρελού ή του διαφορετικού που έχω. Κάνω κάθε δραστηριότητα που κάνει κάθε κανονικός άνθρωπος.
Έτσι στο τέλος αυτό που θέλουμε;
Θέλαμε απλώς να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. " Αυτό οφείλεται στο τι λένε οι άνθρωποι στην κοινωνία, στην οικογενειακή πίεση, στις ευθύνες μας και σε πολλούς άλλους παράγοντες".
Και αν κάποιος κάνει τα πράγματα σύμφωνα με αυτό που θέλουν. Τότε λέμε ότι είναι τρελοί γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα που θέλουμε. Έτσι πώς μπορούν να το κάνουν; Στην πραγματικότητα, μας ζηλεύει. Και αυτό που ζηλεύει κλείνει την πόρτα της σκέψης και της κατανόησης μας και τους χαρακτηρίζουμε ως τρελό.
Αλλά αν νομίζετε ότι είναι τρελός είναι θέμα υπερήφανος και happy.Then απλά πάει να ρίξετε μια ματιά στο ψυχικό νοσοκομείο. Θα μάθετε τον εαυτό σας τι σημαίνει ένα τρελό άτομο σημαίνει.
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι σήμερα είμαστε τόσο απασχολημένοι στη ζωή μας ρουτίνας που δεν μπορούμε να δούμε αλλαγές και αν βλέπουμε κάτι διαφορετικό, ανεξάρτητα από το τι είναι καλό ή κακό, από ό, τι το χαρακτηρίζουμε ως "τρελό".
Σύμφωνα με εμένα, κανείς δεν είναι τρελός ο καθένας έχει τη δική του σκέψη. Έτσι, σταματάτε να κρίνετε άλλους ανθρώπους και να προσπαθήσετε να ζήσετε τη ζωή σας.
Και αν πιστεύετε σε αυτό το ρητό που λέει ότι "κάθε μεγαλοφυία στον κόσμο αποκαλείται μερικές φορές τρελός από τους κανονικούς ανθρώπους." Τίθεται τρελός, αλλά με μία προϋπόθεση ότι πρέπει να αφήσετε τον αντίκτυπό σας στην κοινωνία . Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που σε αυτή τη διαδικασία επιτυγχάνοντας την ετικέτα του τρελού που σύμφωνα με αυτά είναι μοναδική. Καταστρέφουν την κανονική τους ζωή. Και αν δεν μπορούν να επιτύχουν τίποτα μετά από αυτό. Γίνονται απογοητευμένοι και διανοητικά άρρωστοι.
Έτσι, στο τέλος,
Όλοι είμαστε ιδιοφυΐα. 
Όλοι είμαστε ηλίθιοι. 
Όλοι είμαστε έξυπνοι. 
Όλοι είμαστε τρελοί. 
Όλοι είμαστε καλοί. 
Όλοι μας είναι κακοί. 
Όλοι είμαστε άνθρωποι. 
Όλοι είμαστε τρελοί.
 https://thoughtspenwords.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περίληψη του Sapiens (A Brief History of the Human Race) σε μορφή σημείου

  Περίληψη του Sapiens (A Brief History of the Human Race) σε μορφή σημείου Από  Narayan Giri, Okhaldhunga, Νεπάλ  στις  27 Σεπτεμβρίου 2024...