ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ ΚΡΕΜΑ
Γεια σας κόσμο, και πάλι μια συννεφιασμένη μέρα, φυσάει και το κρύο, τι καλύτερο ευκαιρία να κάνει ένα πιάτο που δίνει ζεστασιά σαν μια καλή κρέμα σέλινο και τα καρότα, προσαρμοσμένα για την καταπολέμηση της κρύο και μείνετε σε forma.Sopa πολύ βιταμίνες, εύκολο da γίνεται με χαμηλό κόστος και χρόνος προετοιμασίας rapido.Hay λίγο πολύ ως συνήθως παραλλαγές για να προετοιμάσει αυτό το πιάτο, που θα ANADIE ντομάτα ή ζυμαρικά ή σέλινο μπορεί να βάλει κάστανα κατά την αφαίρεση εποχιακά καρότα, επίσης έξω τόσο καλό .Once κρέμα μπορεί να βάλει σε αυτή τη λίστα με τα ένζυμα ή κάποιο τηγανητό ψωμί λευκό τυρί όπως το Philadelphia ή ακόμα και σε κύβους φέτας σούπα τυρί με pequeño.Esta ζυμαρικά εντάξει έχετε παιδιά είναι ένας άλλος τρόπος για να τρώνε λαχανικά,Πάντα σύναψη όλες τις κρέμες και σούπες έβαλα ένα νήμα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πάνω όταν είναι έτοιμο (το προσωπικό μου γούστο) .Dicho που πηγαίνουν με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- χαμηλή δυσκολία
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 50 λεπτά
- Οι δόσεις για 4 άτομα
- χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 200 gr. σέλινο
- 5 πατάτες
- 6-7 καρότα
- 1 κρεμμύδι συν 3 σκελίδες σκόρδο κιμά πρόστιμο
- 40 ml. ελαιόλαδο συν 30 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 30 γρ. βούτυρο
- πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι μερίδα
- μερικά φύλλα δάφνης
- 40 gr. τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικό)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με peeling σέλινο, πατάτες και τα καρότα, κομμένα σε μικρά τετράγωνα από όλα, είμαστε μια χαρά τεμαχισμό τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Τώρα, όταν όλα τα λαχανικά είναι έτοιμα, μαγειρεύουμε το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα σκόρδο με ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας νερό για να διευκολύνει το μαγείρεμα, πάντα ανάμιξη σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις το κρεμμύδι γίνει, προσθέτουμε το σέλινο συνεχίστε το μαγείρεμα για 5-6 λεπτά, ανακατεύουμε, τέλος, βάλτε τις πατάτες, κόψτε τα καρότα και τα φύλλα δάφνης, παρατάσσονται πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, τώρα μπορούμε να προσθέσουμε το απαραίτητο νερό για να καλύψει όλα, βράζει περίπου 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Μπορούμε να βάλει περισσότερο νερό θα θέλει να αφήσει περισσότερο υγρό ή πάστα μαγειρεύεται σε κρέμα, πάρα βγαίνει υγρό και θέλουν να είναι πυκνότερο να προσθέσετε μια Jotas κρέμα ή να αφήσει να πάει βράζει λίγο περισσότερο χρόνο.
Όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα, πήραμε τη δάφνη, αλάτι προσαρμόσει, τέλος, να συντρίψει όλα σε ένα μπλέντερ.
Braves δούμε βλέπει η κρέμα έχει έρθει γρήγορα και ζωγραφική έχει, μπορεί να σερβιριστεί με μια στάλα από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ξανά και θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε τριμμένο τυρί παρμεζάνα πριν από το σερβίρισμα.
Για να φάει, Buen Provecho, όπως φαίνεται πάντα όρεξη για κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να γράψω αυτό το ίδιο blog.Un χαιρετήσει όλους τη συνταγή αύριο κόσμο πίσω με περισσότερα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου