Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο, σήμερα θα προτείνω μια σαλάτα που έφτιαξα στο σπίτι, γρήγορα και εύκολα, μια καλή σαλάτα patatas. Παίρνει λίγο χρόνο για να προετοιμαστούν τα υλικά, έχει χαμηλό κόστος και μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ημέρα .
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 45 λεπτά
  3. Δόση για 6 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 7 πατάτες
  2. 2 κρεμμύδια κομμένα ψιλοκόβετε
  3. 6 αυγά
  4. 3 ντομάτες ωριμάζουν παιχνίδια σε λωρίδες
  5. 200 Πράσινη gr.aceituna
  6. 100 gr. μανιτάρι
  7. 200 gr. κοτόπουλο στήθος
  8. 40 gr. βούτυρο
  9. 100 gr. jamon Υόρκη
  10. 100 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  11. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με βραστές πατάτες και τα αυγά από τη στιγμή που θα γίνει έξω από το νερό αφήνοντας να κρυώσει.
Αν και αναμένουμε οι πατάτες γίνει, κόψτε το φιλέτο σε λωρίδες, στη συνέχεια, μαγειρέψτε σε ένα Sarte με το βούτυρο και το λάδι, τη στιγμή που θα χάσετε όλα σας νερό, προσθέτουμε τα μανιτάρια, παρατάσσονται πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, σοτάρετε, μετά την 1η Ιουλίου -8 λεπτά σβήνουμε τη φωτιά.
Λοιπόν μια φορά αυτό οι πατάτες και τα αυγά μαγειρεμένα, αφαιρέστε το δέρμα για να καταργήσετε τις πατάτες φλούδα και τα αυγά.
Συνεχίζουμε την κοπή τις πατάτες ανάλογα με το γούστο μας, αφήνουμε τα αυγά σε 4, τώρα βάλτε τις πατάτες σε μια πλάκα βάσης, γύρω θέσει τα μέρη ντομάτας, πάνω βάζουμε σε περισσότερα, το ζαμπόν, αυγά, ελιές, κρεμμύδι, κοτόπουλο με μανιτάρια ο τελευταίος μπορεί να τεθεί είτε ζεστό κρύο.
Έτοιμος να τρώνε, να δούμε πιο υπέροχο να έρθει στο σπίτι, ENJOY YOUR γεύμα, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε μου στο νέο μου website http://www.cocinaitaly.es χαιρετισμούς σε όλους μέχρι την επόμενη συνταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας

  3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας Από  την Kally  στις  4 Οκτωβρίου 2024 Στον γρήγορο κ...