Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΟΜΕΛΈΤΑ, ΜΆΡΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΎΔΙ

20161122_195951.jpg


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΟΜΕΛΈΤΑ, ΜΆΡΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΎΔΙ


Καλησπέρα σε όλους, σήμερα θα προτείνει επίσης ένα πιάτο για την πρόκληση (www.cocinerosdelmundodegoogle.blogspot.com.es/ 
# RetoNoviembre2016Cdm  παράγραφο αλάτι), ομελέτα, μάραθο και το κρεμμύδι, είναι γρήγορη da κάνουμε, πολύ νόστιμο με κόστος μπάσο, είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να γίνει αυτό tortilla.Dicho πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Ο χρόνος προετοιμασίας 4ο λεπτό
  3. Δόση για 6 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 6-7 πατάτες
  2. 4 καθαρό μάραθο χωρισμένος και ψιλοκομμένο
  3. 2 κατατεμαχισμένων κρεμμύδι
  4. 8 αυγά
  5. λάδι τηγανίσματος είναι απαραίτητη πόδι
  6. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητο
  7. μισό ποτήρι γάλα
  8. 50 ml. ελαιόλαδο συν λίγο βούτυρο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Βράζουμε τις πατάτες αρχίζουν να καθαρίσει και την έναρξη κομμάτια για 10-15 λεπτά, τη στιγμή που θα γίνει η τα στραγγίζετε και το άλεσμα μέχρι ένα συμπαγή μάζα παρόμοια με πουρέ πατάτας, για να ευθυγραμμίσετε το τέλος του προστίμου αλάτι και μαύρο πιπέρι, αφήνοντας ο καθένας στην ένα μπολ να κρυώσει.
Καλά τώρα μαγειρεύουμε το κρεμμύδι σε ένα Sarte με λάδι και το βούτυρο, μετά από περίπου 3-4 λεπτά προσθέστε τα μέρη μάραθο σε κομμάτια, αφήνοντας όλα φωτιά μέχρι να λιώσει, πάντα καταλήγουν προσαρμόζοντας το αλάτι.
Καλά τώρα στο μπολ με τις πατάτες, προσθέστε το μάραθο, το γάλα και τα αυγά, ανακατεύουμε όλα με ένα κουτάλι, από τη στιγμή αυτή όλα καλά συγχωνευθούν, θερμάνει ένα Sarte με λίγο λάδι, που χύνεται τη ζύμη να καλύψει το βάση Sarte, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά, τη στιγμή που γίνεται από τη μία πλευρά, γυρίζουμε με τη βοήθεια ενός καπακιού ή άλλης Sarte, αφήνοντας τη φωτιά μέχρι η τορτίγια γίνεται.
Braves έτοιμα για κατανάλωση, καλή όρεξη, μέχρι την επόμενη συνταγή, χαιρετισμούς σε όλο τον κόσμο.
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βόλος: Έκαιγαν κάδους στο κέντρο της πόλης - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

  Βόλος: Έκαιγαν κάδους στο κέντρο της πόλης - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική Αναστάτωση στο κέντρο της πόλης τα ξημερώματα Αναστάτωση ε...