Ατομική πίτσα με πίτα σουβλάκι
Υλικά
Για τη σάλτσα:
• 1 μικρό κουτάκι πολτό ντομάτας / κομμένα ντοματίνια
• 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
• 3 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
• 4 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Για τα πιτσάκια:
• 1 μεγάλες πίτες για σουβλάκι
• 2 300 γραμμάρια φρέσκια μοτσαρέλα
Εκτέλεση:
Αδειάστε τη συσκευασία με τις ντομάτες/πολτό ντομάτας σε ένα μπολ. Προσθέστε το σκόρδο, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά. Ανακατέψτε ελαφρά και κρατήστε το στην άκρη.
Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 250 βαθμούς. Σε ένα ταψί, απλώστε τις πίτες και βάλτε τες στον φούρνο για 2 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανές. Στη συνέχεια, προσθέστε την παρμεζάνα στην κορυφή της κάθε πίτας και βάλτε και πάλι στον φούρνο το ταψί, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Στη συνέχεια, προσθέστε μερικές κουταλιές από τη σάλτσα ντομάτας στα πιτσάκια σας και τοποθετείστε τα και πάλι στον φούρνο για 1-2 λεπτά. Βγάλτε και πάλι από τον φούρνο και σερβίρετε.
http://www.gaidaros.info/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου