Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΊΤΕ ΕΛΕΎΘΕΡΑ

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΊΤΕ ΕΛΕΎΘΕΡΑ



Χρόνια η ίδια καραμέλα. Κοριτσάκια κολλημένα σε έναν ανύπαρκτο έρωτα, έτοιμες να βγάλουν νύχια σε ό,τι πιστεύουν ότι απειλεί αυτό που παραδόξως επιμένουν να τους ανήκει. Πόση ανάγκη πια να ανήκουν κάπου, το οποίο  το «φροντίζουν» ασφυκτικά μην τυχόν τους φύγει και όταν φύγει και το κατανοήσουν.. ., σαρώνουν στο πέρασμα τους, ένοχους και αθώους. Μέγα drama queen και ανώτερες (not) συνάμα.
Από μένα είναι ελεύθερος, ορμήξτε και όποια προλάβει! Πάρτε ρόλους ( νταντάς, αδερφής, μαμάς ), όποιος βολεύει την καθεμιά, ανάλογα τι θέλετε να πάρετε από το «αντικείμενο», από εμπειρία θα σας πω μην πτοείστε πιάνει, αρκεί να βρείτε τα σωστά σημεία που χρειάζεται το «αντικείμενο» επιδιόρθωση. Έστω για λίγο,το παραμύθι θα το ξαναζήσετε.
Πριν όμως φτιάξετε το παραμύθι που θα καλύπτει τις απεγνωσμένες ανάγκες σας, πριν αρχίσετε να πετάτε κόσμο στα πηγαδάκια που φτιάχνετε, αναλογιστείτε λίγο την έννοια της αξιοπρέπειας, του αμοιβαίου, του ότι μια σχέση δεν είναι συναλλαγή, δεν είναι υπηρεσίες. Μπαίνεις, δίνεις παίρνεις, ποτέ ίσα και ποτέ ανταλλακτικά. Αν δεις ότι δε σε καλύπτει απλά φεύγεις, με σεβασμό σε σένα και στην επιλογή που έκανες να μοιραστείς στιγμές με έναν άνθρωπο που δεν στον όρισε κανείς, παρά μόνο εσύ.
Αν δεν τον καλύψεις ή αν τον πνίξεις δεν σου φταίει κανείς, κατινιές, υποψίες και μεταφορά ευθύνης σε τρίτα πρόσωπα δεν ωφελούν κανέναν, κυρίως εσένα. Όσο για τις ρουφιανιές να θυμίσω ότι «τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο ουδείς».
Δεν τον διεκδικώ, όμως στη ζωή μου θα υπάρχει (επειδή το θέλει). Σε αντίθεση με σας,  θέλω να βλέπω τους ανθρώπους ελεύθερους, να εξελίσσονται, να εξερευνούν, να μαθαίνουν και όπου νιώθουν ευτυχισμένοι εκεί να μείνουν. Πιστεύω ότι ανήκουμε σε μας και όταν βρούμε τον εαυτό μας μόνο τότε θα μπορούμε να μοιραστούμε αληθινές στιγμές με τους ανθρώπους που θα επιλέγουμε, όλα τα άλλα είναι πρόβες!
https://facerealityweb.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάντα να λες ΟΧΙ σε αυτούς τους 10 τύπους ανθρώπων 

Πάντα να λες ΟΧΙ σε αυτούς τους 10 τύπους ανθρώπων / Στωική φιλοσοφία