Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΑΡΧΑΊΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΆΣΗ

ΑΡΧΑΊΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΆΣΗ

ΑΡΧΑΊΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΆΣΗ

Χαίρετε!!! όλοι, σήμερα ζούμε σε δύο κόσμους, ο ένας είναι ο πραγματικός  μας κόσμος και άλλος είναι ένας εικονικός κόσμος.
Αυτοί οι δύο κόσμοι μοιάζουν μερικές φορές με τον ίδιο τρόπο, έτσι μερικές φορές φαίνεται τελείως διαφορετικός. Αλλά στο τέλος, αν κοιτάξουμε προσεκτικά από αυτούς, και οι δύο κόσμοι είναι ίδιοι. Γιατί χτίζουμε τον εικονικό κόσμο παίρνοντας έμπνευση ή ιδέες από τον πραγματικό κόσμο.
Αλλά τι εάν λέω ότι ο αρχαίος κόσμος συνδέεται επίσης με τον εικονικό μας κόσμο από ό, τι λέτε;
Λέτε ότι γελάω.
Σωστά.
Αλλά δεν είμαι.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε ομοιότητες μεταξύ του σημερινού εικονικού κόσμου και του αρχαίου κόσμου.
Αυτοί οι εικονικοί κόσμοι έχουν το δικό του λεξικό λέξεων και σήμερα θα ανοίξουμε αυτό το λεξικό παίρνει μια λέξη και με τη βοήθεια αυτής της λέξης θα χτίσουμε μια γέφυρα μεταξύ του εικονικού κόσμου και του αρχαίου κόσμου. Και αυτή η λέξη είναι " trending ".
Αλλά τι σημαίνει τάση;
μια γενική κατεύθυνση στην οποία κάτι αναπτύσσεται ή αλλάζει.
Αλλά δεν νομίζω ότι θέλαμε αυτόν τον ορισμό.
Ένα δημοφιλές θέμα είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζει μια αύξηση της δημοτικότητας σε μία ή περισσότερες πλατφόρμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Ναι, αυτό είναι αυτό που ψάχνουμε.
Τρέχοντας τα πράγματα είναι παντού. Αντίστροφο πρόσωπο ή θέμα παίρνει την προσοχή του κοινού, την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, την προσοχή διασημότητα, τα χρήματα με λίγα λόγια αν είστε trending είστε στην κορυφή του κόσμου.
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η τάση μόνο εκθέματα σε αυτόν τον εικονικό κόσμο.
Όχι, αυτό δεν είναι αληθινό trending υπάρχουν επίσης σε μια αρχαία στιγμή, όταν υπάρχει βασιλιάς, βασίλισσα, πολέμους με σπαθιά, βασίλειο, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς internet, δούλους, άρμα κλπ. Σε λίγες εκατοντάδες χρόνια πριν.
Στον εικονικό κόσμο, η τάση σημαίνει την κορυφή του κόσμου, ενώ η τάση στον αρχαίο κόσμο σημαίνει ότι είστε ένα καυτό θέμα του βασιλείου.
Οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα στον σημερινό κόσμο για να είναι trending.Just όπως στην αρχαία time.So ας ρίξουμε μια ματιά ότι η τάση είναι συνδεδεμένη στον εικονικό και αρχαίο κόσμο.
Hashtags : Ο διαδικτυακός λεγόμενος εμπειρογνώμονας λέει ότι εάν θέλετε να ακολουθείτετάσεις στον εικονικό κόσμο από ό, τι πρέπει να βάλετε προσεκτικά τους hashtags σαν να καλύπτουν ολόκληρο το θέμα σας . Και αυτά τα hashtags θα πρέπει να είναι πολύ εύκολα και πιασάρικα.
Ακριβώς όπως τα hashtags του θέματος. Το σώμα μας έχει επίσης hashtags που βλέπουν οι άνθρωποι. Ποια είναι η γλώσσα του σώματος, τα ρούχα, η εμφάνισή μας. Αν θέλετε να ακολουθείτε τον αρχαίο κόσμο από ό, τι πρέπει να είστε κορυφαίοι από πάνω προς τα κάτω.
Πάντα να επικεντρωθείτε στην εξειδικευμένη θέση : εάν θέλετε να ακολουθείτε τάσεις στον εικονικό κόσμο από ό, τι πάντα προσπαθήστε να δημοσιεύσετε σχετικά με τα ίδια θέματα, μην προσπαθήσετε να καλύψετε όλα τα πράγματα. Προσπαθήστε να καλύψετε όλα τα πράγματα σε ένα θέμα.
Ακριβώς έτσι, αν θέλετε να τείνετε στον αρχαίο κόσμο από ό, τι μην προσπαθήσετε να γίνετε τραγουδιστής, ζωγράφος, κωμικός ταυτόχρονα. Πάρτε το ένα ταλέντο που είστε καλός σε αυτό και προσπαθήστε να το γυαλίσετε. Και πάντα το κάνετε αυτό.
Δημοσιεύστε συχνότερα: Εάν θέλετε να ακολουθείτε τάσεις στον εικονικό κόσμο από ό, τι πρέπει να δημοσιεύσετε περισσότερα. Ακριβώς έτσι, εάν θέλετε να ακολουθείτε τάσεις στον αρχαίο κόσμο από ό, τι πρέπει να κάνετε σε κάθε μία και κάθε στιγμή .
Μικρογραφία : μια μικρογραφία της αναρτήσεώς μας πρέπει να είναι διαφορετική, μοναδική και κομψή ώστε να κάνει την ανάρτησή μας επισκέπτεται από περισσότερους ακροατές και να την κάνει μια τάση .
Ακριβώς όπως αυτή η μικρογραφία του σώματος είναι η εμφάνισή μας. Στον αρχαίο κόσμο, η εμφάνισή μας πρέπει να είναι πιο κομψή, μοναδική και διαφορετική. Μια καλή μικρογραφία δίνει επίσης την εντύπωση του θέματος μας. Ακριβώς όπως στον αρχαίο κόσμο, αν θέλετε να είναι trending από την εμφάνισή σας θα πρέπει να δώσει την εντύπωση του επαγγέλματός σας.
Μην πειραματίζετε: Εάν δημοσιεύσατε ένα βίντεο ψησίματος και παίρνει μια καταπληκτική απόκριση από το κοινό. Τότε είναι συμβουλή που δεν προσπαθεί να αλλάξει το θέμα σας. Επειδή αν έρθουν οι άνθρωποι να δουν το βίντεο ψησίματος σας και δημοσιεύσατε ένα βίντεο μαγειρικής από δεν τους αρέσει το βίντεο μαγείρεμα.Γιατί ήρθαν να δουν το ψήσιμο βίντεο σας και να χάσετε το ακροατήριό σας.Όπως και αυτό στην αρχαία εποχή αν γίνετε δημοφιλείς στο τραγούδι από ό, τι μην προσπαθήσετε να είστε κωμικός.Ως γιατί οι άνθρωποι ήρθαν να δουν τραγουδάτε να μην κάνεις κωμωδία.
Ετικέτες : Στην εικονική ετικέτες του κόσμου είναι περίληψη της θέσης ή τα πράγματα που περιλαμβάνονται στην ανάρτησή σας που δείχνει ποια είναι η θέση σας είναι περίπου.Αν η ανάρτησή σας είναι για την παραγωγή μιας πίτσας από ετικέτες περιλαμβάνουν τρόφιμα, τυρί, σάλτσα, ζύμη, μοτσαρέλα, αλεύρι, εν συντομία όλα τα συστατικά της πίτσας, ψημένα και πολλά άλλα ετικέτες. Οι ετικέτες όμως θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν μόνο τη δημοσίευσή σας και να σχετίζονται με τη δημοσίευσή σας. Μην προσπαθήσετε να τοποθετήσετε τα πάντα σε ετικέτες όπως σε αυτό το παράδειγμα κάνοντας ετικέτες με πίτσα, όπως μόδα, αγάπη, wanderlust, χιούμορ κλπ.
Ακριβώς όπως και στους αρχαίους φίλους του κόσμου είναι οι ετικέτες μας.Αν κάποιος βλέπει έναν φίλο αυτού του ατόμου από ό, τι βλέπει εκείνη την προσωπικότητα του ατόμου σε αυτόν.Γιατί οι άνθρωποι έγιναν φίλοι που έχουν την ίδια προσωπικότητα όπως αυτοί.Έτσι οι άνθρωποι στον αρχαίο κόσμο κάνουν φίλους σύμφωνα με την προσωπικότητά τους.Όπως και οι ετικέτες, κάνουν περισσότερους φίλους αλλά σχετίζονται με την προσωπικότητα του ατόμου μας.Αν φτιάξατε έναν φίλο με ένα άτομο που έχει κακή ποιότητα από ότι οι άνθρωποι τον βλέπουν μαζί σας, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είστε επίσης υποβαθμισμένοι σαν γεια σου .
Διαφήμιση : αν θέλετε να είστε σε τάση πρέπει να προωθήσετε τον εαυτό σας.Στον εικονικό κόσμο υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφήμισης όπως η δημοσίευση σχετικά με το περιεχόμενό σας σε διαφορετικά κοινωνικά μέσα, η αποστολή μηνυμάτων στους ανθρώπους, η αποστολή χρημάτων σε ένα δημοφιλές πρόσωπο για την προώθηση το περιεχόμενό σας.
Ακριβώς όπως οι άνθρωποι στην αρχαία εποχή προωθούνται με τη χρήση τυμπάνων, κάνοντας ένα ράλι σε έναν ελέφαντα και διορίζοντας αγγελιοφόρο που θα πήγαινε στους ανθρώπους και θα μιλούσε για το μ.
Συνεργαστείτε με το κοινό : Εάν θέλετε να έχετε προβολές στην ανάρτησή σας και οι θεατές έρχονται τακτικά για να δουν το βίντεό σας τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με το κοινό σε προσωπικό επίπεδο.
Και αν θέλετε να είστε σε τάση στον αρχαίο κόσμο από ό, τι πρέπει να περιπλανηθείτε στο βασίλειο. Έτσι, οι άνθρωποι σας παρατηρούν πιο συχνά και πάντα προσπαθούν να ασχοληθούν μαζί τους, έτσι ώστε να είστε πάντα το καυτό θέμα του βασιλείου.
Αν ακολουθήσετε όλες τις παραπάνω οδηγίες από ό, τι σίγουρα έγινε τάση σε οποιοδήποτε κόσμο . Εάν γίνετε τάσεις στον εικονικό κόσμο από ό, τι παίρνετε χρήματα, όνομα, φήμη κ.λπ.
Και αν είστε trending στον αρχαίο κόσμο από ό, τι ολόκληρο το βασίλειο ήθελε να σας συναντήσει, ακόμη και βασιλιάς και βασίλισσα. Μπορείτε να πάρετε μια κλήση από την βασιλική οικογένεια, αν είστε trending ή καυτό θέμα μιας πόλης. Και ακόμα κι αν ο βασιλιάς είναι ευχαριστημένος μαζί σας αυτός μπορεί να παντρευτεί την κόρη του μαζί σας.
Σε αμφότερους τους κόσμους, εάν κάνετε κάτι κακό τότε και εσείς έγινε τάση. Στον εικονικό κόσμο, εάν κάνετε κάτι κακό τότε λαμβάνετε αρνητικά σχόλια.
Ενώ αν κάνετε κάτι κακό στον αρχαίο κόσμο από ό, τι παίρνετε σκληρή τιμωρία, αλλά θα έχετε τάσεις και αυτό είναι σημαντικό, σωστά.
Ακριβώς όπως σήμερα μια μέρα που τείνετε, έτσι την επόμενη μέρα κάποιος άλλος είναι trending.Actually αυτό συνέβη στον αρχαίο κόσμο κάποια μέρα ένας τραγουδιστής είναι ένα καυτό θέμα του βασιλείου, έτσι μια άλλη μέρα κάποια ζωγράφος.
Αλλά στο τέλος, τίθεται το ερώτημα γιατί γράφω αυτή τη θέση;
Το βασικό μου κίνητρο για να γράψω αυτό το άρθρο είναι ότι για να οικοδομήσουμε ένα δρόμο, ένα νέο αντιληπτό επειδή οι άνθρωποι σήμερα λένε ότι αυτό το διαδίκτυο έχει καταστρέψει τα μυαλά των ανθρώπων επειδή όλοι μας θέλουμε να είμαστε διάσημοι και λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. γιατί αν τολμήσετε να ονειρευτείτε μεγάλο από ό, τι προσπαθείτε να το επιτύχετε.
Και αν ρίξουμε μια ματιά στον αρχαίο κόσμο από ό, τι βλέπουμε οι άνθρωποι προσπαθούν να γίνουν διάσημοι και στον αρχαίο κόσμο. Κάθε φορά που όλοι θέλουν να είναι διάσημοι. Επειδή είναι η φύση του ανθρώπου να θέλει να γίνει διάσημος μεταξύ των άλλων. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα έχουμε πολλές πλατφόρμες για να πετύχουμε, ενώ στις παλαιότερες εποχές οι άνθρωποι δεν έχουν πολλές επιλογές.
Αλλά ένα πράγμα είναι επίσης αλήθεια σε αυτή τη φυλή του να είσαι διάσημος που έχουμε χάσει την ειρήνη και τον σεβασμό μας κάνουμε τα πάντα για να επιτύχουμε αυτή την ετικέτα της τάσης.
Απλά πρέπει να βελτιώσουμε τον ορισμό της τάσης με μικρές αλλαγές και αυτό είναι δημοφιλές με την ειρήνη και τον αυτοσεβασμό. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος να είσαι διάσημος. Πρέπει να είμαστε διάσημοι στον εικονικό κόσμο, ενώ ζούμε ειρηνικά και με αυτοπεποίθηση στον πραγματικό κόσμο.
Έτσι, στο τέλος,
Να είναι trending, live trending, να γίνει trending σε οποιοδήποτε κόσμο.
 https://thoughtspenwords.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΣΡ: Ἀποφασίζομεν καί διατάσσομεν τήν λογοκρισία τοῦ Τύπου!

  ΕΣΡ: Ἀποφασίζομεν καί διατάσσομεν τήν λογοκρισία τοῦ Τύπου! 27 Σεπτεμβρίου, 2024 prodromikos Μανώλης Κοττάκης 5 δημοσιογράφοι, μέλη τῆς ΕΣ...