Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Η ΕΙΡΉΝΗ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ

Η ΕΙΡΉΝΗ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ


Η ΕΙΡΉΝΗ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ

Γεια σας, όλοι σήμερα θα μιλήσουμε για ειρήνη αλλά με διαφορετική αντίληψη . Εμείς που ζούμε πάντα αγωνιζόμαστε να βρούμε ειρήνη, κάνουμε οτιδήποτε για να επιτύχουμε την ειρήνη . Προσπαθούμε να βρούμε ειρήνη σε όλα. Πρώτον, πιστεύουμε ότι η ειρήνη είναι σε καλές βαθμολογίες κατά τη διάρκεια της σχολικής ζωής μας, επομένως μελετάμε πολύ σκληρά για να επιτύχουμε αυτή την ειρήνη, αλλά δεν μπορούμε να την βρούμε εκεί, ώστε να προχωρήσουμε.
Τότε πιστεύουμε ότι η ειρήνη είναι χρήμα κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μας ζωής, ώστε να τρέξουμε μετά από αυτή την ειρήνη, αλλά δεν μπορούμε να την επιτύχουμε εκεί.
Τότε πιστεύουμε ότι η ειρήνη είναι συναινετικός εταίρος για να τις αναζητήσουμε. Και όταν γινόμαστε μεγαλύτεροι προσπαθούμε να βρούμε ειρήνη σε φιλανθρωπία, προσευχές ή λατρεία στον Θεό.
Σε αυτή τη διαδικασία δεν πετύχαμε ποτέ ειρήνη, έτσι πιστεύουμε ότι μετά το θάνατο θα επιτύχουμε ειρήνη . Έτσι, τι ειρήνη ψάχνουμε παντού; Από τη γέννησή μέχρι το θάνατό μας.
μια κατάσταση ή μια περίοδος κατά την οποία δεν υπάρχει πόλεμος ή πόλεμος έχει λήξει.
Έτσι μπορούμε να επιτύχουμε ποτέ αυτή την κατάσταση όταν δεν υπάρχει πόλεμος; Δεν το πιστεύω, γιατί αν το επιτύχουμε ποτέ. Τότε σταματάμε να ψάχνουμε την ειρήνη παντού και να προσπαθούμε να ζήσουμε μαζί της.
Υπάρχει πάντα ένας πόλεμος που συμβαίνει στο κεφάλι μας. Και είναι επίσης ένας πόλεμος στον οποίο πιστεύουμε ότι η ειρήνη είναι σε χρήμα, σπουδές, αγαπούσε κάποιον ή στον Θεό.
Λέω ότι η ειρήνη είναι παντού αν θέλαμε πραγματικά. Αλλά σήμερα δεν μιλάμε για το πώς να επιτύχουμε αυτή την ειρήνη που μιλώ για την ειρήνη είναι επικίνδυνη .
Yup, σκέφτεστε τι προσπαθώ να πω ;.
Απλώς προσπαθώ να πω ότι η ειρήνη είναι επικίνδυνη επειδή, για να επιτύχουμε αυτή την ειρήνη, αγωνιζόμαστε ολόκληρη τη ζωή μας, μερικές φορές το κάνουμε αυτό, έτσι μερικές φορές το κάνουμε αυτό με την ελπίδα να επιτύχουμε ειρήνη.
Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τρέχουμε στη ζωή μας για να το επιτύχουμε. Αλλά εσείς λέτε ότι δεν τρέχουμε ποτέ μετά από την ειρήνη που τρέχουμε μετά από βαθμούς, χρήματα, αγαπημένα πρόσωπα, πολυτέλεια, πλούτο κλπ.
Ναι, γιατί τρέχετε μετά από αυτά τα πράγματα; Επειδή αισθάνεστε την ειρήνη όταν επιτύχετε αυτά τα πράγματα . Δεν γνωρίζετε ούτε καν για αυτό. Αλλά, τελικά, όλοι αγωνιζόμαστε να βρούμε ειρήνη αν το πιστεύετε ή όχι.
Για παράδειγμα, προσπαθείτε πάντα να κάνετε περισσότερα δολάρια από τα κέρδη σας σήμερα. Αλλά γιατί προσπαθείτε να κάνετε περισσότερα χρήματα; είναι επειδή αισθάνεστε ότι θα είμαι σε κατάσταση ειρήνης όταν έχω πολλά χρήματα . Αλλά ποτέ δεν το επιτύχετε ακόμη και όταν έχετε πολλά χρήματα . Συνεχίζετε λοιπόν και προσπαθείτε να βρείτε την ειρήνη κάπου αλλού.
Εσύ οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι ακριβώς το ίδιο όπως βρίσκοντας την ευτυχία που μόλις άλλαξα τη λέξη από την ευτυχία στην ειρήνη. Όχι, μπορούμε να βρούμε την ευτυχία επειδή η ευτυχία είναι για σύντομο χρονικό διάστημα και το επιτύχουμε, αλλά μετά από μερικούς, εξαφανίζεται ενώ εάν επιτυγχάνετε αυτή την ειρήνη από ό, τι μένει μαζί σας.
Και ας υποθέσουμε πάλι ότι έχετε επιτύχει αυτή την ειρήνη και αν δεν ξέρετε τίποτα για την ειρήνη πρώτα, τότε θα μπορούσε να καταστρέψει το μυαλό σας .
Σκέφτεστε ποια ανοησία μιλώ; αλλά πρώτα απλά επιτρέψτε μου να ακούσω.
Ο εγκέφαλός σας πάντα αγωνίζεται με τον πόλεμο για το τι είναι λάθος; και τι είναι σωστό; Και ξαφνικά αυτός ο πόλεμος που πηγαίνει στο κεφάλι σας σταματάει. τι νιώθετε όταν ξαφνικά σταματάει κάτι που συνδέεστε τόσο πολύ με αυτό από το τέλος της γέννησής σας. Και ο εγκέφαλός σας αισθάνεται ελεύθερος και ελαφρός. σάς στείλει προς τη λάθος κατεύθυνση ακόμα και όταν το έχετε επιτύχει αυτή την ειρήνη τώρα δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε.
Και ας υποθέσουμε ότι έχουμε επιτύχει αυτή την ειρήνη, συνηθίζουμε σε αυτό. Και πάλι μια σκέψη έρχεται στο μυαλό μας και καταστρέφει εντελώς την ειρήνη μας και αυτή η σκέψη είναι τι εάν μια μέρα η ειρήνη μας καταστραφεί;
Οι άνθρωποι λένε αν φτάσετε εκείνη την κατάσταση του μυαλού όπου ο πόλεμος τελειώνει. Τότε πώς μπορεί ο πόλεμος και πάλι να ξεκινήσει μόνο σε μια σκέψη; Αλλά ο πόλεμος έχει τελειώσει, αλλά ο εγκέφαλός μας δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί. Έχουμε πάντα σκέψεις στον εγκέφαλό μας. Όταν σε εκείνη την ειρήνη τότε αγαπάς αυτή την ειρήνη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή σου και ίσως φοβόμαστε να χάσουμε αυτή την ειρήνη. Από τον φόβο αυτό, η ειρήνη του μυαλού μας τελείωσε.
Νομίζω ότι η ειρήνη είναι αυτό το όπλο που μας βοηθάει από αυτόν τον σκληρό κόσμο. Αν χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο σωστά από ό, τι μπορούμε να αποκτήσουμε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά αν δεν ξέρουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο, μπορούμε να σκοτώσουμε τον εαυτό μας .
Η ειρήνη είναι σαν το φάρμακο ακριβώς όπως το φάρμακο επηρεάζει μόνο όταν παίρνουμε το σωστό doge.If παίρνουμε περισσότερο από doge τότε έχει μια παρενέργεια στο σώμα μας.Αλλά δεν σημαίνει ότι το φάρμακο έχει σκοπό να μας βλάψει. μας θεραπεύει, αλλά λόγω της ηλιθιότητας μας, πρέπει να υποφέρουμε από τις παρενέργειες της. Ακριβώς όπως αυτή η ειρήνη είναι επικίνδυνη όταν δεν τη χρησιμοποιείτε σωστά, αλλά αν τη χρησιμοποιήσετε με τον σωστό τρόπο, τότε δεν θέλατε ποτέ να αφήσετε αυτή την ειρήνη.
Κατασκευή & καταστροφή είναι σε ειρήνη πάρτε αυτό που θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αλτσχάιμερ: Πόσα αυγά πρέπει να τρώνε οι άνω των 50 ετών για να μειώσουν κατά 47% τον κίνδυνο

Αλτσχάιμερ: Πόσα αυγά πρέπει να τρώνε οι άνω των 50 ετών για να μειώσουν κατά 47% τον κίνδυνο Μαριάννα Σπανού   Τα   αυγά   αποτελούσαν βασι...