Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η ΑΊΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΎΜΟΡ ΕΊΝΑΙ ΚΟΙΝΉ ΛΟΓΙΚΉ

Η ΑΊΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΎΜΟΡ ΕΊΝΑΙ ΚΟΙΝΉ ΛΟΓΙΚΉ

Γεια σας, όλοι 🙏 λένε στον σύγχρονο κόσμο ότι η κοινή λογική δεν είναι πολύ συνηθισμένη σήμερα . Αλλά δεν ξέρω τίποτα γι 'αυτό γιατί δεν έχω καμία κοινή λογική 😑. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το χιούμορ είναι κοινές σήμερα.
Πριν από μερικά χρόνια, υπάρχει τόπος και χρόνος για όλα και για όλους . "Όλοι παίζουν κάποιο ρόλο στην κοινωνία . Αλλά σήμερα οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν κάθε άνθρωπο ." Αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο να διαβάσετε για όλα γιατί έχουν πολλά πράγματα να κάνουν. Έτσι σήμερα θα μιλάμε μόνο για χιούμορ ή κωμωδία .
Τι είναι λοιπόν το χιούμορ;
την ποιότητα του να είναι διασκεδαστικό ή κωμικό, ειδικά όπως εκφράζεται στη λογοτεχνία ή στην ομιλία.
Πριν από λίγο καιρό αν αισθάνεσαι λυπημένος, καταθλιπτικός 😦ή ήθελες να γελάς τότε πηγαίνεις σε κωμωδία, παρακολουθήσεις τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες κωμωδίας, διαβάζεις αστεία βιβλία κ.λπ.Αλλά σήμερα το χιούμορ είναι παντού, ακόμη και το χτύπημα του αέρα στο πρόσωπό μας έχει χιούμορ.
Το κακό παράδειγμα;
Ξέρω 😫.
Αυτό το άρθρο θα είναι δύσκολο για εσάς. Γιατί; Θα βρεις κάποια δευτερόλεπτα. Συνεχίστε την ανάγνωση.
Έτσι, αν το χιούμορ είναι παντού, είναι καλό. Ακόμη και οι γιατροί λένε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και το γέλιο αυξάνει το αίμα και μας βοηθά να ζούμε μια υγιή ζωή. Και το χιούμορ ή η κωμωδία μας βοηθούν στο γέλιο. Αλλά σήμερα η κωμωδία μας κάνει να κλάψουμε 😭. Τι; δεν με πιστεύεις;
Δεν έχετε διαβάσει την πρόσκρουση του αέρα μου στο παράδειγμα του προσώπου. Τώρα θυμάστε. Ξέρεις τι; Γιατί αυτό το παράδειγμα είναι τόσο κακό γιατί προσπάθησα να βάλω το χιούμορ σε αυτό. Παρά το γεγονός ότι δεν το χρειάζεται.Και στο τέλος της θέσης, θα υπάρχει ένας ποταμός δάκρυα από τα μάτια σας με την ανάγνωση παραδείγματα μου.Έτσι θα πω και πάλι " απολαύστε την ανάγνωση " 😈.
Ο καθένας σήμερα προσπαθεί να είναι αστείο. Σήμερα ο πολιτικός παρουσιάζεται ως κωμικός. Λέει αστεία. Σήμερα μια σοβαρή προεδρική εκλογή μοιάζει με μια εκπομπή κωμωδίας στην οποία ο προεδρικός υποψήφιος δίνεται στο mike και κάνει φανταστική κωμωδία. ανθρώπους, αντίπαλο υποψήφιο κόμμα. Και σε εκείνο το show ohhh συγγνώμη εκλογές ράλλυ άνθρωποι γέλιο 😂, χτύπημα σφυρίχτρα, είχε πραγματικά καλό χρόνο ακριβώς όπως δείχνει κωμωδία.
Σήμερα σε σοβαρές ταινίες δοκιμάζουν επίσης ένα μικρό μπαχαρικό κωμωδίας, προσπαθούν να προσθέσουν σαρκασμό. Έτσι αυτοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι που κάνουν brownies προσθέτοντας κόκκινες ντομάτες σε αυτό και προσπαθούν να χρησιμεύσουν ως τηγανητές πατάτες 😨Ξέρω ότι το παράδειγμά μου είναι εξίσου γελοίο με αυτό που θέλησε να προσθέσει το χιούμορ σε όλα, αλλά το ανέφερα νωρίτερα. Επομένως, δεν θα πω συγνώμη ξανά 😒 .
Σήμερα το χιούμορ ή η κωμωδία μπορεί να βρεθεί σε τίποτα. Υπάρχει μια νέα τάση που συμβαίνει στην οποία οι άνθρωποι κάνουν ένα ψητό και το λένε αστείο . Το ψήσιμο δεν είναι κακό. Λέω ότι όλοι πρέπει να το κάνουν. Αυξάνει την ικανότητά μας και την προθυμία μας να κάνουμε πιο καλή δουλειά με κριτική . Αλλά μην το αποκαλείτε αστείο γιατί αν κάποιος έβαλε το σπίτι σας σε φωτιά και προσπαθήσατε να φτιάξετε φιστίκια σε αυτή τη φωτιά από ό, τι νομίζετε ότι είναι αστείο.
Γνωρίζω ότι τα παραδείγματα μου χειροτερεύουν 😤καθώς πηγαίνουμε πολύ γιατί προσπαθώ να βάλω το χιούμορ σε κάθε γραμμή μου. Όπως ακριβώς μπορείτε να δείτε ότι αν προσπαθώ να είμαι αστεία σε κάθε γραμμή από ό, τι γράφω γελοία.
Σήμερα η κωμωδία έχει επίσης ένα είδος. Για παράδειγμα, εναλλακτική κωμωδία, μπλε κωμωδία, σκοτεινή κωμωδία. Δεν είναι το όνομα των χημικών ενώσεων 😉.
Γιατί προσπαθώ να είμαι σαρκαστικός; Γιατί; Γιατί Θεέ?😬
Οι άνθρωποι θεωρούν τώρα το σαρκασμό ως κωμωδία, αλλά ο σαρκασμός σημαίνει να κοροϊδεύουν κάποιον . Και δεν είναι αστείο να κοροϊδεύεις κάποιον . Τι θα συμβεί αν σας χλευάσω λέγοντας ότι έχετε διαβάσει το γελοίο άρθρο μου και σπαταλάτε το χρόνο σας. Αλλά δεν το λέω αυτό. Αλλά αν το λέω αυτό, κάνοντας αυτό, σας χλευάζω;😓
Ακόμα και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία προσπαθούν να είναι αστείο . Δεν ξέρω καν ότι ο φοιτητής σπουδάζει για να πάρει ένα πτυχίο ή προεδρικές εκλογές υποψήφιο εισιτήριο.
Ξέρω ότι τα παραδείγματα μου είναι σήμερα ... .yup αλλά συζητήσαμε νωρίτερα. Έτσι, απολαύστε 😎.
Ακόμα και οι γονείς σήμερα επιπλήττουν ότι είναι παιδί με κωμικό τρόπο που τα παιδιά δεν ήξεραν αν τα ενθαρρύνουν ή τα κακοποιούν . Για παράδειγμα, αν τα παιδιά έχουν πιαστεί να κάνουν ναρκωτικά από τους γονείς λένε wow τι θαυμάσια πράξη που κάνεις εκεί. Αυξάνεσαι τον οικογενειακό μας σεβασμό. Αν ακούγοντας αυτό το παιδί το θεωρεί τόσο ενθαρρυντικό από ότι θα ζητήσει άμεσα από τους γονείς για χρήματα όπως η μαμά παρακαλώ δώστε μου χρήματα που ήθελα να φτάσω ψηλά σήμερα. Τότε τι θα συμβεί σε αυτό το παιδί από τους γονείς του. Να φανταστεί μόνο ότι φοβίζει την κόλαση έξω από μένα 😨.
Οι άνθρωποι κάνουν σήμερα τη διασκέδαση των θρησκειών, των πεποιθήσεων των ανθρώπων, αλλά αυτό δεν είναι δροσερό. Πιστεύετε ότι είστε ο μόνος φίλος του κοριτσιού σας που είναι η πεποίθησή σας, έτσι ώστε η πίστη σας είναι πραγματικά αλήθεια, πραγματικά. Δεν το νομίζω 😏.
Και πάλι λυπάμαι πραγματικά για το παράδειγμα.
Τώρα μια κωμωδία ημέρας είναι παντού, έτσι όταν βλέπω μια πράξη κωμικός δεν το βρίσκω αστείο.
Το χιούμορ είναι ένα ιδιαίτερο δώρο. Όχι ο καθένας μπορεί να το κάνει. Έτσι παρακαλώ μην προσπαθήσετε να το κάνετε.
Λέω πάνω από τη γραμμή για τον εαυτό μου. Επομένως, μην το θεωρείτε επιθετικό.
Μετά από να διαβάσετε αυτό το άρθρο πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είμαι μοναχικός, θλιβερός, ο 80χρονός που μισεί ακόμη και αστείο πράγμα. Λυπάμαι όμως να σας απογοητεύσω ότι δεν είμαι σύμφωνα με τη φαντασία σας 😖.
Κάποιοι αναγνώστες θα μπορούσαν να πουν στο τμήμα σχολίων ότι μισώ τους ανθρώπους που προσθέτουν κωμωδία σε όλα γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Yup, έχετε δίκιο γιατί δεν μπορώ να γελώ για να κλέβω κάποιον ή να φτιάξω ένα ψήσιμο κάποιον και δεν μπορώ να προσθέσω το γέλιο σε κάποιον πίστη.
Οι άνθρωποι προσπαθούν πάντα να είναι αστείο. Ποτέ δεν είδαν πού είναι; Τι κάνουν οι λαοί εκεί; Τι συμβαίνει εάν κάνω ένα αστείο κάποιου εδώ; Δεν νοιάζονται ποτέ. Το μόνο πράγμα που τους νοιάζει είναι να είναι αστείο. Χρησιμοποιούμε την αίσθηση του χιούμορ τόσο πολύ σήμερα ότι έχει γίνει κοινή λογική.
Ακριβώς όπως κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές. Όντας πάντα αστείο έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από ένα μειονέκτημα. Όλοι το γνωρίζουμε. Και δεν χρειάζεται να το εξηγήσω περαιτέρω.
Απλώς προσπαθώ να πω ότι όλα έχουν χρόνο και τόπο. Και αυτό ισχύει και για το χιούμορ και μπορείτε να το αισθανθείτε μετά την ανάγνωση των παραδειγμάτων μου σήμερα 😉Αφού κάνατε να φωνάξετε με τα παραδείγματα μου, αισθάνομαι επίσης λυπημένος,
Ας πάμε σε προεδρικές εκλογές.
https://thoughtspenwords.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλά τά ὅπλα, ἀλλά χρειάζονται καί οἱ ἄνθρωποι

Καλά τά ὅπλα, ἀλλά χρειάζονται καί οἱ ἄνθρωποι 30 Σεπτεμβρίου, 2024 prodromikos Δημήτρης Καπράνος «Μηδέν ἐγγραφές μαθητῶν σέ 24 δημοτικά σχο...