Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΚΕΦΤΈΣ ΜΕ ΦΥΤΙΚΉ ΣΑΛΤΣΑ


ΚΕΦΤΈΣ ΜΕ ΦΥΤΙΚΉ ΣΑΛΤΣΑ


Καλημέρα σε όλο τον κόσμο, σήμερα θα προτείνω ένα πιάτο που αγαπώ σαν μια καλή «κεφτές» με σάλτσα λαχανικών (κεφτέδες «), εύκολο δεδομένης μάρκας και πολύ πλούσια γεύση, ο χρόνος προετοιμασίας είναι αρκετά γρήγορα, μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε περιστάσεις ή ημέρες, αλάνθαστος σε όλες τις niños.Vamos για τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 60 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ΖΥΜΗ:
  1. 500 γρ. κιμά χοιρινό και βοδινό κρέας
  2. 2 αυγά
  3. 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  4. 40 gr. τριμμένη φρυγανιά
  5. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, όπως απαιτείται
  6. το μοσχοκάρυδο τσίμπημα
  7. 50 γρ. τυρί τριμμένο παρμεζάνα
  8. 2 σκελίδες σκόρδο ή κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο πρόστιμο
ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα:
  1. 4 πατάτες, σε κύβους
  2. 1 κρεμμύδι συν 3 σκελίδες σκόρδο, κιμά πρόστιμο
  3. 150 γρ. της λεπτής φασολάκια
  4. 150 γρ. αρακά
  5. 2 καρότα, σε κύβους στοιχεία
  6. 250 γρ. σάλτσα ντομάτας ή κονσέρβες λιωμένες ντομάτες
  7. 30 ml. ελαιόλαδο
  8. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε την προετοιμασία της μάζας του meatloaf: Και οι δύο ψιλοκομμένο κρέας σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά για το κρέας με τη μία, ανακατεύουμε έως ότου όλα τα καλά συγχωνευθούν, στη συνέχεια, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη αφήνοντας τη ζύμη ξεκουραστεί για λίγα λεπτά στο ψυγείο.
Ενώ περιμένουμε, ετοιμάζουμε τη βάση της σάλτσας: μαγειρέψτε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα με σπείρωμα ελαιολάδου περισσότερο ή meno έχει το ίδιο χρόνο μαγειρέματος, το άλας αριστερό ήμισυ μαγείρεμα φόρεμα και μαύρο πιπέρι, τότε συνεχίζουμε με το σας meatloaf.
Πάρτε το κρέας από το ψυγείο, που άρχισε να κάνει γύρο μπάλα μεγάλες διαστάσεις, ισοπεδώνοντας τη ζύμη, είχαμε αρκετές φορές στη διάρκεια των 2 χεριών μέχρι να redonda.Una η λίστα από τη στιγμή που μαγειρεύονται σε σάλτσα σιγοβράσει για 35-40 λεπτά, το κάλυμμα, προσθέστε σάλτσα ντομάτας, ανακατεύουμε περιστασιακά απαλά χωρίς να σπάσει (χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από το πάχος του κρέατος), σερβίρεται προσθέστε λίγο νερό εάν η σάλτσα μειώνει σημαντικά, για να ευθυγραμμιστούν με λεπτό αλάτι και μαύρο πιπέρι.
Braves έτοιμα για κατανάλωση, BUON PROVECHO, όπως πάντα, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, χαιρετισμούς σε όλους μέχρι την επόμενη συνταγή
IMG-20180210-WA0002.jpg
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Πυραμίδα του Ταΰγετου – Το μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο της Ελλάδας

  Η Πυραμίδα του Ταΰγετου – Το μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο της Ελλάδας Η κορυφή Ταύγετου η αλλιώς Πυραμίδα βρίσκεται στα 2407 μέτρα υψόμετρο ....