Μπιφτέκια γεμιστά
Τι χρειάζονται τα Μπιφτέκια γεμιστά
- 400 γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 400 γρ κιμά χοιρινό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή τριμμένο
- 2 αυγά
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 120 γρ ψωμί μπαγιάτικο μουσκεμένο και στραγγισμένο
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι σόδα υγρή
- λίγη ρίγανη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200 γρ φέτα σκληρή
- 400 γρ πατάτες γαλλικές
- ελαιόλαδο
Πως φτιάχνονται τα Μπιφτέκια γεμιστά
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τους δύο διαφορετικούς κιμάδες. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τα αυγά, το μαϊντανό, το ψωμί, το λάδι και τη σόδα, και ανακατεύετε καλά. Προσέθετε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύετε καλά. Πλάθουμε τα μπιφτέκια πλατιά και προσθέτουμε στην μέση ακριβώς 50 γραμμάρια φέτα, το διπλώνουμε και το κάνουμε ξανά στρογγυλό με τέτοιο τρόπο για να την καλύψουμε εντελώς. Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο grill για 20 με 25 λεπτά, γυρίζοντας τα μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια του ψησίματος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου