Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

16 ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΜΑΡΙΑΝΑ---16 Bizarre Creatures Discovered in the Mariana Trench




Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγ 2017

Από τα άγνωστα επιπλέοντα αντικείμενα, στα πιο τρομακτικά αρπακτικά στη βαθιά θάλασσα. Εδώ είναι 16 παράξενα πλάσματα που ανακαλύφθηκε στην Τάφρο Μαριάνα 

ΟΡΙΣΜΈΝΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ :

βαθέων υδάτων Dragonfish 
Ακόμα κι αν είναι ένα ψάρι, το πλάσμα έχει την εμφάνιση ενός χελιού. Έχει ολισθηρό γλοιώδες δέρμα, και δεν κατέχει κλίμακες. Αλλά έχει ένα τρομακτικό πρόσωπο με τεράστια πτερύγια ότι περισσότερο από το να επικυρώνει το τρομακτικό το όνομά του. Το βρήκαν σε κρύα, σκοτεινά νερά περίπου 6.000 πόδια κάτω από την επιφάνεια 1828 m). Χρησιμοποιεί τα βιοφωταυγή μέρη του σώματος για να δημιουργήσει μια λάμψη που χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει καμουφλάζ, ή να επικοινωνούν με τα άλλα του είδους του. Η λάμψη από το μουστάκι (κάτι σαν μια τρίχα) κρέμεται  κάτω από την γνάθο και χρησιμεύει για να προσελκύσουν θήραμα, το οποίο με αυτό το λάθος  γίνεται ένα εύκολο γεύμα. Αντ 'αυτού, το επίδοξο αρπακτικό γίνεται εύκολο γεύμα για το Dragonfish! 

Orb Jelly 
Ένα από τα πιο παράξενα πλάσματα που έχετε δει ποτέ βρέθηκε στην Τάφρο Μαριάνα το 2016. Στη φωτογραφία, το θαλάσσιο ζώο μοιάζει με κάποιο είδος σφαίρας που είναι ακτινοβολεί μπουλόνια ενέργειας από την επιφάνειά του. Άλλοι πιστεύουν ότι μοιάζει περισσότερο με ένα στολίδι Χριστουγεννιάτικο! Αλλά οι εμπειρογνώμονες το έχουν αναγνωριστεί ως μέδουσα ... και βρίσκεται σε περισσότερο από 12.000 πόδια βάθος (3.700 μ), στην Τάφρο Μαριάνα. Τα σχήματα που εμφανίζονται σαν βίδες ενέργειας είναι τα πλοκάμια του πλάσματος. Τα φωτεινά κίτρινα σχήματα μπορεί να είναι γονάδες του. Και το κοκκινωπό χρώμα στο κουδούνι μπορεί να είναι ακτινικά κανάλια. Έτσι, οι ερευνητές έχουν εντοπίσει το γένος του, αλλά δεν είχε ανατεθεί επισήμως ένα όνομα. Αλλά δεν δείχνουν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εντελώς νέο είδος! 

Sea Devil πεσκαντρίτσα 
Το όνομα είναι περίπου τόσο τρομακτικό όσο το βλέμμα των ψαριών. Με περίεργο σχήμα του σώματος και τα σαν  από το ξυράφι δόντια του, που μοιάζουν σαν να μπορούσε να κολυμπήσει από τα βάθη της κόλασης. Η  αναπαραγωγή τους είναι τρομακτική, πάρα πολύ. Το αρσενικό θα συγχωνεύουν ουσιαστικά τον εαυτό του με το μεγαλύτερο θηλυκό μέχρι τα δύο ψάρια γίνονται ένα. Αργότερα χρησιμεύει για να γονιμοποιήσουν τα ωάρια του θηλυκου, τη σωστή στιγμή. Ξέρατε ότι τα σαγόνια του πλάσματος μπορούν να ανοίξουν αρκετά  για να έχει τη δυνατότητα να καταπιεί θήραμα μεγαλύτερο από ό, τι το ίδιο; 

Το Dumbo Octopus 
Ίσως είναι ταιριαστό ότι το παράξενο των  κεφαλόποδων είναι το όνομά τουςτο απέκτησαν  για την ομοιότητά τους με Dumbo του Walt Disney, το ιπτάμενο ελέφαντα ... γιατί το πλάσμα  μοιάζει με τη δημιουργία της Disney. Τα πτερύγιά του που μοιάζουν στην εμφάνιση με αυτιά ενέπνευσε το ψευδώνυμο. Αλλά είναι ακόμα ότι η καρτουνίστικη εμφάνιση ενισχύεται από τα μεγάλα μάτια και ένα περίεργο συρρικνωμένο στόμα. Είναι από τα πιο σπάνια χταπόδια, και αυτό που κατοικεί βαθύτερα από τα μέλη της οικογένεια του.. Είναι γνωστό ότι ζουν έως και 23.000 πόδια κάτω από την επιφάνεια. Ενώ μπορούν να καμουφλαριστούν αλλάζοντας το χρώμα, Τα ζώα έχουν ένα γνώρισμα αυτό είναι σίγουρα un Disney-όπως: Τρώνε ολόκληρη τη λεία τους! 

Πριν φθάσει σε μας νούμερο ένα πλάσμα, εδώ είναι μια Εύφημη Μνεία ... Μπορείτε πιθανόν δεν θα περιμένατε να βρείτε άνθρωποι στην Τάφρο Μαριάνα, έτσι δεν είναι; Χωρίς τη χρήση Remote Operated οχήματα (ROVs), δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα μπορούσε να επιβιώσει αυτές τις σύνθλιψη βάθη. Αλλά αποδείξεις των ανθρώπων έχει βρεθεί εκεί. Οι επιστήμονες λένε ότι τα έκτακτα επίπεδα της ρύπανσης έχουν ανακαλυφθεί πάνω από 6 μίλια (10 χιλιόμετρα) βαθιά στην Τάφρο. Μαζί με πλαστικές σακούλες και τσίγκινα δοχεία μολύνουν το θαλάσσιο πυθμένα, στοιχεία τα υψηλά επίπεδα των απαγορευμένων χημικών προϊόντων βιομηχανικής χρήσης μολύνουν τη θαλάσσια ζωή εκεί. Αμφίποδα (μικρές γαρίδες-όπως μαλακόστρακα) συλλέχθηκαν βρέθηκαν να έχουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα τοξικών χημικών ουσιών. Οι ειδικοί λένε ότι όταν οι χημικές ουσίες να διαρρεύσουν στο κάτω μέρος της τάφρου, δεν υπάρχει πουθενά αλλού μπορεί να πάει ... και αυτό οδηγεί σε υψηλά επίπεδα μόλυνσης. Έτσι φαίνεται σαν να μην υπάρχει περιοχή στη Γη αρκετά απομακρυσμένη να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας! 

Fangtooth Ψάρια - Μπορούν να ζήσουν σε ακραίεςσυνοήκες σε, παγωμένα βάθη άνω των 16.000 ποδιών, μερικά από τα πιο σκοτεινά μέρη του ωκεανού. Με μια τέτοια εφιαλτική εμφάνιση, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς το πλάσμα είναι μόνο περίπου έξι ίντσες μακρύ, ... και δεν προκαλεί γνωστούς κινδύνους για τον άνθρωπο. Κοιτάζοντας την εικόνα, μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλα είναι τα δόντια. Στην πραγματικότητα, αυτά   είναι τα μεγαλύτερα δόντια από οποιοδήποτε ψάρι ... ανάλογα με το μέγεθος του σώματος!
Το video, έχει τη δυνατότητα εμφάνισης ελληνικών υποτίτλων...


 http://goo.gl/6rzs5u

Ας Connect 
http://www.epicadamwildlife.com/
http://www.facebook.com/epicadamwildlife
http://www.twitter.com/epicwildlife

http://gplus.to/epicwildlife



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες Από  την Kally  στις  18 Σεπτεμβρίου 2024 Είστε στα τέλη της εφηβείας σας ή στις αρχές της...