Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΑ Η ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΨΑΡΙΑ


ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΆ Ή ΚΑΠΝΙΣΤΆ ΨΆΡΙΑ MIXED


Καλημέρα σε όλο τον κόσμο σήμερα θα εισαγάγει προσαρμοστεί για διακοπές Σαββατοκύριακο ή αν καλούνται, όπως είναι αυτές οι καλές κρέπες γεμάτη με πιάτο μικτή ψάρια που μου έχει προσωπικά μου αρέσει, έχει μια μακρά μακρά προετοιμασία κατά την πλήρωση έχει κατά μέσο όρο προσαρμόζεται κόστος για κάθε στιγμή της year.The γέμιση ψαριού μπορεί να αλλάξει με περισσότερα από gusta.Dicho πάμε με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δυσκολίας Μέτρια 
Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα και 15 λεπτά συν 25 λεπτά ζεύγος ΨΗΣΙΜΟ 
δόση για 6 άτομα 
Μέσο κόστος
ΥΛΙΚΑ
Η μάζα των κρέπες:
  1. 0.400 λίτρο γάλακτος
  2. 200 g αλεύρι 00
  3. 3 ολόκληρα αυγά
  4. λίγο αλάτι
  5. 50 g βούτυρο (μονό ζεύγος εξυπηρετεί μαγειρεύουν τη ζύμη)
μπεσαμέλ:
  1. 0.600 λίτρο γάλακτος
  2. 90 g του ελαιολάδου
  3. 80 g βούτυρο
  4. 180 gr. αλεύρι
  5. αλάτι, μαύρο πιπέρι
  6. κάποια μοσχοκάρυδο
  7. χυμό έφυγε πάνω από τα μύδια
πλήρωση
  1. 300 γρ. μύδια
  2. 100 gr. αχιβάδα
  3. 100 gr. Μπακαλιάρος καθαρό
  4. 150 gr γαρίδες (μεγάλες γαρίδες χωρίς κέλυφος και να καθαρίζονται)
  5. 100 gr καλαμάρι σε φέτες
  6. 50 γρ αποφλοιωμένες ουρά αστακού και καθαρό
  7. 5-6 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο πρόστιμο
  8. 50 ml. ελαιόλαδο, συν 40 έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  9. 50 g βούτυρο
  10. ένα ποτήρι λευκό κρασί
  11. κάποια μαϊντανό
  12. λεπτό αλάτι, και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
  13. 100 gr τριμμένη παρμεζάνα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Έχουμε αρχίσει να κάνει τη μάζα των κρέπες: Σε ένα μπολ βάλτε τα αυγά, το αλάτι, ανακατεύουμε ένα μπλέντερ χειρός κουζίνα, τώρα προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, όταν αυτή συγχωνεύτηκε προσθέτουμε το γάλα σταδιακά πάντα ανάμιξη μέχρι μια παχιά, λεία ζύμη. 
Το γεγονός αυτό ας ζύμη ξεκουραστεί περίπου 35-40 λεπτά στο ψυγείο με ένα διαφανές φιλμ επικάλυψης. 
Ενώ εμείς περιμένουμε για τη ζύμη χρονικό όριο, μαγειρεμένα μύδια και κυδώνια (πρέπει να καθαρίζονται πριν από το μαγείρεμα) σε Sarte με λίγο ελαιόλαδο πάνω από το σκόρδο, την κάλυψη όταν είναι ανοικτά προσθέτουμε το μαϊντανό ένα λίγο άσπρο κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, μετά από 4-5 λεπτά σβήνουμε τη φωτιά όταν είναι έτοιμα και ζεστά, αφαιρούμε τη φλούδα, αφήνοντας το κρέας καλά στραγγισμένο πλευρά, ενώ ο χυμός έχει απομείνει αφήσαμε κατά μέρος σε ένα άλλο μπολ. 
Τώρα, ετοιμάστε τη μπεσαμέλ: βάλτε το βούτυρο πάνω από το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα να απορρίψει, στη συνέχεια, προσθέτετε το αλεύρι πάντα ανάμειξη με ενέργεια με ένα μπλέντερ χειρός κουζίνα, συνεχίζουμε προσθέτοντας σταδιακά μύδια νερό ρίχνει και καθαρό μέχρις ότου ληφθεί μία ομοιογενής μάζα, στο το τέλος θα γάλα αργά αργή πυρκαγιές πάντα έντονη ανάμιξη έως ότου τελειώσει το γάλα (γάλα πρέπει να είναι ζεστό), ευθυγράμμιση αλάτι, μαύρο πιπέρι και μοσχοκάρυδο αφήνοντας βράζουμε 20-25 λεπτά (αν μπεσαμέλ είναι πάρα πολύ σκληρά θα βάλει περισσότερο γάλα εάν το αριστερό μαλακό βρασμό μέχρι να φτάσει την επιθυμητή πυκνότητα). 
Τέλος , έχουμε προετοιμάσει τη γέμιση: Σε μία κατσαρόλα μαγειρέψουν το άλλα ψάρια (γαρίδες ουρές περισσότερο καθαρό χωρίς κέλυφος καραβίδες, μερλούκιου και καλαμάρι κομμένα σε κομμάτια) με λίγο ελαιόλαδο και το βούτυρο, το κάλυμμα, μετά από 5-6 λεπτά βουτιά με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, ευθυγράμμιση αλάτι, μαύρο πιπέρι και μαϊντανό απαραίτητο, μετά από μια ακόμη 8-10 λεπτά, σβήνουμε τη φωτιά, όλα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια με το μαχαίρι, με το τέλος προσθέτουμε με εκείνες των περισσότερων ψαριών, συγχώνευση και όλα. 
Τέλος, η πλήρωση προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας κρύο μπεσαμέλ μέχρι να έχουμε αποκτήσει μια ομοιογενή και καλά συγχωνευθούν μάζα. (Αυτό είναι προαιρετικό, δεν μπορείτε να κάνετε, να κάνω γιατί τότε τα ψάρια είναι πιο συμπαγής). 
Τώρα ας «s κάνει τις κρέπες: θερμάνει ένα Sarte μέσο DIMENSIONE αντικολλητικό, η εξάπλωση με τη βοήθεια ενός χαρτιού με λίγο βούτυρο, συνεχίζουμε να τεθεί ένα κουτάλι της ζύμης μετακίνηση του Sarte από το περιστροφικά λειτουργία γεμίσει το Sarte με ένα στρώμα λεπτή ζύμη, όταν η μία πλευρά γίνεται, θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε cocinar.Una ζευγάρι άλλη λίστα πλευράς χρόνου φινίρισμα βάλετε το σε ένα τραπέζι, (η Sarte συμβουλή δεν θα πρέπει να είναι πολύ ζεστό βουτυρωμένο), συνεχίζουμε όπως αυτό με όλα τα ζύμη μέχρι να τελειώσει, πάντα βάζοντας τα καλά διαχωρισμένα στο τραπέζι τηγανίτες (κρέπες πρέπει να αφήσει ένα 12 έως 14). 
Μια σημείωση, κάθε φορά που κάνουμε τηγανίτες πίσω για να διαδώσει το Sarte με τη βοήθεια ενός ρόλου. 
Μόλις η ζύμη έχει τελειώσει, γεμίστε το με γέμιση, κάμψη μισό ζευγάρι, συνεχίζουμε διπλασιασμό και πάλι στο μισό, θα πρέπει να αφήσετε ένα τρίγωνο. 
Καλή, όταν τελειώσετε με όλα, σε ένα ταψί ζευγάρι κάνει κάποια μπεσαμέλ, ακολουθούμενη από την οργάνωση τις κρέπες ένα δίπλα στο άλλο, επιτέλους ρίξτε το μπεσαμέλ μέχρι να καλύπτονται οι κρέπες, προσθέτουμε λίγο παρμεζάνα, οι gratinamos στην φούρνο για 20-25 λεπτά στους 190 βαθμούς. 
Είναι επιτέλους έτοιμη να φάει και να απολαύσετε το γεύμα, όπως πάντα, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, tanbien μπορείτε να ακολουθήσετε μου στην νέα ιστοσελίδα συνταγές μου http://www.cocinaitaly.es μια χαιρετισμούς σε όλο τον κόσμο μέχρι την επόμενη συνταγή.
κρέπες-ripiene-δι-Pesce
https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες Από  την Kally  στις  18 Σεπτεμβρίου 2024 Είστε στα τέλη της εφηβείας σας ή στις αρχές της...