Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά της ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ του Συντάγματος.

Ιερή δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των κατ΄επανάληψιν διαπραχθέντων κακουργημάτων:
Α. Της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος,
Β. Της από 24/11/2011 και έκτοτε, κακουργηματικής παράλειψης διώξεωντου εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας.
Γ. Της από κοινού απόπειρας με δόλο και πρόθεση των πολιτικών και του κάθε υπεύθυνου,να προχωρήσουν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις Συντάγματος κατεχόμενης Χώρας ( της Ελλάδας).
ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ-, ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙΑΡΧΗ, προς όλα τα Σώματα Ασφαλείας, το Λιμενικό Σώμα και προς τον κάθε Πολίτη, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 45, 46, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Ημερομηνία: …...... ...…. 2017 (εκδ.εγρ. 5/4/17)
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ : Προς και δια του Αστυνομικού Τμήματος .................................Υπόψιν Αξιωματικού Υπηρεσίας , Ανακριτικού υπαλλήλουκαι Διοικητή κ......................
Όνομα: ………...
Επώνυμο: …….
Όνομα Πατρός: ……
Όνομα Μητρός: ……
Διεύθυνση: …….......
Περιοχή: ……............
Τ.Κ.: ……..
Α.Φ.Μ. : ……..
Αρ. Ταυτ.: ……..
Αρχή Έκδοσης: ……...
Ημερ. Έκδοσης: …….
Ημ. Γεννήσεως: ……..
Ιθαγένεια:……...............
Θρήσκευμα: ……

Κατ’ αρχήν ζητώ να ενημερώσετε πάσα εισαγγελία και αρχή που λαμβάνει δικόγραφο ανάλογο ετούτου, να μην το αρχειοθετεί, όπως και κάθε όργανο να μην το αγνοεί καθώς όπως άλλωστε κι εσείς διαπιστώνετε, ότι το παρόν είναι δικαστική εντολή απορρέουσα από το ίδιο το Σύνταγμα της Ελλάδος και ότι η ενέργεια αυτή αρχειοθέτησης η αγνόησής του καθώς προπάντων η παρεμπόδιση των ενεργειών που δηλώνονται εντός του αυτού, αποτελούν ξεκάθαρη εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας. Η παρεμπόδιση του έργου που το Σύνταγμα όταν καταλύεται αναθέτει και επιβάλλει στον κάθε πολίτη προς την επίτευξη της ομαλής του λειτουργίας, είναι κακούργημα διαρκές. Δεν παραγράφεται και συνιστά εκ των πραγμάτων ξεκάθαρη εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας ,απόπειρα, άμεση συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος και σε εσχάτη προδοσία, δόλο, και πρόθεση. Και τιμωρείται με την επαναφορά της έννομης τάξης, αλλά ταυτόχρονα τιμωρείται και κατά την διάρκεια της κατοχής ή της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και βάσει του Άρθρου 120 παρ.4 του Συντάγματος με αυτοδικία από τον κάθε πολίτη ή από ομάδα πολιτών με την ποινή ακόμη και της εκτέλεσης. Και κάθε ενέργεια κατά πολίτη που σας έχει καταθέσει και εφαρμόζει ανάλογο του παρόντος έγγραφο- καταγγελία – δήλωση,αποτελεί παρεμπόδιση στο έργο που το Σύνταγμα όταν καταλύεται αναθέτει και επιβάλλει στον κάθε πολίτη προς την επίτευξη της ομαλής του λειτουργίας. Καλείστε να πράξετε άμεσα και σεις τα δικαστικά όργανα , οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί και οι στρατιωτικοί, τα καθήκοντα που το σύνταγμα υποχρεώνει όλους μας να πράξουμε όταν εκείνο καταλύεται και να μας παρέχετε απρόσκοπτα τη συνδρομή σας στον αγώνα μας για την απελευθέρωση της χώρας μας και την επίτευξη της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος.

Συμπληρωματική και σχετική των κάτωθι καταγγελιών:Συμπληρωματική και Συμπληρωματική και σχετική των κάτωθι καταγγελιών: 
α)Της από 05/05/2012 και υπ. αριθμόν 9009|20|27 κατάθεσης-δήλωσης-αίτησης-καταγγελίας κατά της Κυβέρνησης και όλων των κομμάτων για συναυτουργία και συνέργεια σε εσχάτη προδοσία.
β)Την ένσταση κατά του κύρους των βουλευτικών εκλογών 2015, που έχει κατατεθεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στις 19/01/2015 και με αριθμό πρωτοκόλλου 17,όπου σύμφωνα με αυτήν οι Έλληνες Πολίτες για δεύτερη φορά (μετά την ανακοίνωση από την έδρα της Bουλής της δικογραφίας για εσχάτη προδοσία)κατήγγειλαν και καταδίκασαν για συναυτουργία και συνέργεια σε εσχάτη προδοσία όλους τους πολιτικούς αλλά και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι οι οποίοι εν μέσω κατοχής και εσχάτης προδοσίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’επανάληψη αποπειράθηκαν με δόλο και πρόθεση να διεξάγουν εκλογές με απώτερο σκοπό να νομιμοποιήσουν την κατοχή στην Ελλάδα.
γ)Την από 14/09/2015 και υπ. Αριθ. 9009|20|34.Καταγγελία-εφαρμογή του Άρθρου 120, κατά παντός υποψηφίου και ψηφοφόρου συμμετέχοντα σε κατοχικές εκλογές στις 20/09/2015.
δ)Συμπληρωματική και σχετική μετην από τις …………………………….. και μεαρ. Πρωτ.: …………………………….Αναφορά-Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογήτου Άρθρου 120 υπόψιν όλων των Δημάρχων,όλων των υπευθύνων, όλων των πολιτών,κατά του
(λαθρο)μεταναστευτικού,που σας έχω καταθέσει και που της οποίαςτο περιεχόμενο βεβαιώνει αφενός, ότιαποκλειστικά προς όφελος της πατρίδαςκαι του Συντάγματος είναι που εφαρμόζωστην πράξη το Άρθρο 120 του Συντάγματοςκαι όχι για προσωπικά οικονομικά ή άλλαοφέλη, αφετέρου καικυρίως βεβαιώνει ότι οποιαδήποτεενέργεια εναντίον μου είναι εχθρικήενέργεια κατά της πατρίδας τού Συντάγματοςκαι του λαού.
Προς Υπουργεία Εσωτερικών και Ενόπλων Δυνάμεων.
Προς Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής.
Προς Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Σύμφωνα με τον νόμο 3528 του 2007, στο ΦΕΚ. Αρ. Φύλλου 26 της 9/2/2007 Τεύχος Πρώτο, στο μέρος Β’που αφορά τις υποχρεώσεις, τους περιορισμούς, τα κωλύματα και την Αστική Ευθύνη τους, αναφέρονται επί λέξει τα κάτωθι:
Άρθρο 24.
Ο υπάλληλος είναι εκτελεστής της θέλησης του κράτους, υπηρετεί μόνο το λαό και οφείλει πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία.
Άρθρο 25
1.Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη Συνταγματικότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.
2.Ο υπάλληλος οφείλει να υπακούει στις διαταγές των προϊσταμένων του. Όταν όμως εκτελεί διαταγή την οποία θεωρεί παράνομη οφείλει πριν την εκτελέσει,να αναφέρει εγγράφως την αντίθετη γνώμη του και να εκτελέσει τη διαταγή χωρίς υπαίτια καθυστέρηση. Η διαταγή δεν προσκτάται νομιμότητα του ότι ο υπάλληλος οφείλει να υπακούσει σε αυτήν. 3.Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική η παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την
εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή.
4.Αν ο υπάλληλος έχει αντίθετη γνώμη για εκτελούμενη ενεργεία,για την οποία είναι αναγκαία η προσυπογραφή ή η θεώρηση του, οφείλει να την διατυπώσει εγγράφως για να απαλλαγεί από την ευθύνη.Εάν το παραλείψει,θεωρείται ότι προσυπέγραψε η θεώρησε.
Ως εκ τούτου, αν ο υπάλληλος έχει αντίθετη γνώμη για εντελλόμενη ενέργεια για την οποία είναι αναγκαία η προσυπογραφή ή η θεώρησή του, οφείλει να τη διατυπώσει εγγράφως για να απαλλαγεί από την ευθύνη.
Προς:
1.Όλα τα ΣώματαΑσφαλείας, το Δικαστικό Σώμα, τους υπαλλήλους της Εφορίας, του Σ.Δ.Ο.Ε καιόλων των ελεγκτικών μηχανισμών,προκειμένου να ενημερωθούν ότι απόσήμερα και στο εξής οφείλουν να εξετάζουν τις εντολές που λαμβάνουν καινα κρίνουν οι ίδιοι κατά πόσο θα τιςεκτελέσουν, τις αγνοήσουν, καταδικάσουνή και καταγγείλουν και εκείνες και τουςεντολείς των. Καθώς από σήμερα ενημερώνονταικαι επίσημα, ότι αφενόςη Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή,αφετέρου δε και κυρίως για το γεγονόςότι η ΕλληνικήΔικαιοσύνη, έχει εις βάρος υπουργώνμελών της κυβέρνησης, σχηματίσει απότις 24/11/2011, δικογραφία για το κακούργηματης εσχάτης προδοσίας.
Καιότι οι εν λόγω κατηγορούμενοι αλλά καιοι συνεργοί δια της σιωπής και υπόθαλψηςτου εν λόγω εγκλήματος της εσχάτηςπροδοσίας, είναι συγχρόνως οι εντολείςτων σωμάτων ασφαλείας, του ΔικαστικούΣώματος, της Δ.Ο.Υ και λοιπών κρατικώνμηχανισμών, οι οποίοι μάλιστα υπηρετούνθεσμούς, ασκούν καθήκοντα στα υπουργείαΔικαιοσύνης, Δημόσιας τάξης, Οικονομικώνκαι άλλων, είναιμε τη σφραγίδα της Δικαιοσύνηςαναξιόπιστοι.
Απόσήμερα λοιπόν, ενημερώνεστε και επισήμως,για το ότι οιδιωκόμενοι με την
προαναφερθείσα δικογραφία υπηρετούν θεσμούς, ασκούνκαθήκοντα σε καίριες θέσεις στα υπουργείαΔικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης καιΟικονομικών και έχουνκριθεί προδήλως αλλά και νομίμωςαναξιόπιστοι. (έτσιακριβώς όπως αναλύεται λεπτομερώς καιμε πραγματικά περιστατικά στην παρούσακαταγγελία).Επειδή οι διαταγές πουδίνονται προς την Αστυνομία, προς τοΔικαστικό Σώμα και προς τους ελεγκτικούςμηχανισμούς προέρχονται από αναξιόπιστους(συνεργούς δια τηςσιωπής των στην προδοσία και κατηγορούμενουςεσχάτης προδοσίας),ο αστυνομικός, οδικαστικός υπάλληλος, πολιτικός ή οεφοριακός, στοεξής οφείλει προηγουμένως να τις εξετάζειο ίδιος και να αποφασίζει ο ίδιος γιατο εάν τις θεωρεί εκτελέσιμες ή όχισεβόμενος πάνταεμάς τους Έλληνες πολίτες που αντιστεκόμαστεστον εχθρό, δεν συγκαλύψαμε εσχάτηπροδοσία, δεν καταπατήσαμε το Σύνταγμακαι που βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητααντιστεκόμενοι στην κατοχή, και που σαςκαταθέσαμε εγκαίρως και εμπρόθεσματούτη εδώ την Ιερή Δήλωση της εφαρμογήςτου άρθρου 120, και προπάντων σεβόμενοιτο άρθρο 120 παράγραφος 2 και ότι αυτόΕΠΙΤΑΣΣΕΙ!
2.Την κάθε Εισαγγελία
3.Την Δ.Ο.Υ, την κάθεαρμόδια Εθνική και Διεθνή Αρχή τηςπροστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωνκαι του Πολίτη, καθώς επίσης και όλωντων Εκλογοδικείων.
4.Προς επίσημηενημέρωση όλων των ΓενικώνΕπιτελείων Ενόπλων Δυνάμεων,πως όλοι οι ανώτεροι-ανώτατοι Αξιωματικοί,ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκοτους, από τις 24/11/2011 έως και σήμερα.Θα θεωρηθούν εχθροίεάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουνστις εντολές των
Πολιτικώνπροϊσταμένων των, οι οποίοι από τις24/11/2011 κατηγορούνται επίσημα από τηνΕλληνική Δικαιοσύνη για το κακούργηματης εσχάτης προδοσίας, επίσης άμεσα να σταματήσουν να υπακούουν στιςεντολές συνεργών δια της σιωπής και τηςυπόθαλψης στην εσχάτη προδοσία. Καθώςβάσει του εθνικού και διεθνούς δικαίου,οι κατηγορούμενοικαι οι δια τηςσιωπής συνεργοί των πολιτικοί ωςεπίορκοι αυτού του κακουργήματος, τηςεσχάτης προδοσίας και της παραβίασηςκαθήκοντος, έχουνβάσει του Συντάγματος καταπατήσει τονΌρκο, έχουν συνεργήσει στην βίαιηκατάλυση του Συντάγματος δια της σιωπήςτων. Με την νέα τους ιδιότητα αυτή τωνκατηγορούμενων και ενόχων για εσχάτηπροδοσία έχουν χάσει την ιδιότητα πουείχαν ως προϊστάμενοι των ΕνόπλωνΔυνάμεων.
5.Προς Στρατοδικεία.
6.ΚάθεΙερά Αρχιεπισκοπή.
ΚύριεΕισαγγελέα, ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα τοόνομά μου από τα τηρούμενα βιβλία τωνκαλπών έτους 2012 και να διαγραφεί εκείνηη συγκεκριμένη συμμετοχή μου. Τηνανακαλώ. Και δηλώνω ότι το αφαιρώ εγώμε την παρούσα επίσημη δήλωσή μου.
Καταγγέλλωεκείνες τις εκλογέςτου 2012 και επίσης ανακαλώ τη συμμετοχήπου είχα σε αυτές, όπως αντιστοίχωςκαταγγέλλω και ανακαλώ για τους ίδιουςλόγους τις βουλευτικές εκλογές πουέγιναν στις 25/01/2015αλλά και το Δημοψήφισμαπου έγινε στις 05/07/2015. Και Δηλώνω, ότικαι στις 6 Μαΐου 2012, στις 17Ιουνίου2012,στις25 Ιανουαρίου 2015,στις05 Ιουλίου 2015 και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015αλλά και σε όσες εκλογές-δημοψηφίσματαέγιναν ή πρόκειται να γίνουν τούτη τηνπερίοδο της βίαιης συνεχόμενης Κατάλυσηςτου Συντάγματος και πριν ξεκινήσουνδιώξεις για το έγκλημα της ΕσχάτηςΠροδοσίας, εγώ και οι συμπολίτες μου εξαπατηθήκαμε,λαμβάνοντας μέροςσε δημοψήφισμα και εκλογές κατοχικές,εγκληματικές και παράνομες, διεθνώςκαταδικαστέες και άκυρες, που είχεστήσει ο εχθρός με δόλιες διαδικασίεςμέσα στην ίδια μας την πατρίδα.
Δηλώνω,ότι συμφωνώ απόλυτα με όλους τουςσυμπολίτες μου εκείνους οι οποίοιδιαμαρτυρήθηκαν στις 6 Μαΐου 2012, στις17 Ιουνίου 2012, στις 25 Ιανουαρίου 2015, στις05 Ιουλίου 2015 και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015δια της αποχής των από τη διεξαγωγή τωνκατοχικών και παράνομων εκλογών καιδημοψηφίσματος. Συμφωνώ επίσης μεεκείνους τους συμπολίτες μου οι οποίοιείχαν στις 5/5/2012, καταθέσει προς τιςεισαγγελικές αρχές την υπ’ αριθμόν9009|20|27 δήλωση-αίτηση-καταγγελία & στις19/01/2015 με αρ. Πρωτ. 17 (ΑΕΔ) αντιστοίχως.Στις οποίες και εγώ από σήμερα είμαισυγκαταγγέλλων και σας τις ξανακαταθέτωεδώ τώρα.
Οιεκλογές και το δημοψήφισμα σύμφωνα μετα πραγματικά περιστατικά, τα οποίαπαραθέτω, ήταν εθνικώς και διεθνώςπαράνομες, κατοχικές, άκυρες καικαταδικαστέες.
ΚύριεΕισαγγελέα: Όπως γνωρίζετε, η παράλειψηδιώξεων του εγκλήματος της προδοσίας,εκ των πραγμάτων συνιστά κατοχή!
Καιότι σε καιρούς κατοχής (όπως και επίΓερμανικής κατοχής του 1940) και καθ΄όλητην διάρκεια της κατοχής, οι υποχρεώσειςτης υπό κατοχής χώρας, ως προς τιςδιεθνείς συμβάσεις που είχε πριν τηνκατοχή ή κατά τη διάρκεια της κατοχήςυπογράψει, σύμφωνα με το εθνικό καιδιεθνές δίκαιο, παύουν να ισχύουν. Καιεχθρός της πατρίδας είναι ο οποιοσδήποτεισχυρίζεται κάτι διαφορετικό.
ΚύριεΕισαγγελέα, σας ανακοινώνω, όπως άλλωστεκαι το Σύνταγμα με υποχρεώνει να πράξω,πως από σήμερα όχιμόνον σταματώ να αναγνωρίζω την Βουλήκαι την κυβέρνηση ως νόμιμη Βουλή καικυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά και ότι εκτου Συντάγματος δικαιούμαι και παράλληλαυποχρεούμαι να ενεργήσω εναντίον τωνμε οποιοδήποτε μέσο. Αφού, υπό τον ζυγόκαι την κατοχή της κομματοκρατίας καιόλων των πολιτικών κομμάτων, εγώ και οισυμπολίτες μου πλέον φοβόμαστε,μήπως είμαστε τα επόμενα θύματααυτοκτονιών από χρέη ή θύματα απόοποιαδήποτε άλλη αιτία προερχόμενη απότην υποδούλωση την οποία καταγγέλλουμεκαι καταδικάζουμε και ορκιζόμαστε ότιθα την πολεμήσουμε με οποιοδήποτε δυνατόη αδύνατο μέσο.
Ενώ,στη συνείδηση εμού και των συμπολιτώνμου, ο κάθε ένας εξ αυτών -όλων τωνπολιτικών- δια της υπεκφυγής του ναπροσφερθεί και να υπογράψει πρώτος προςτην συμπλήρωση των εν λόγω 30 υπογραφών,ευθύνεται γιατις μέχρι στιγμής αυτοκτονίες συμπολιτώνμου από χρέη, αφού δια της ενσυνείδητηςπαραλείψεως του, ως εχθρός του λαού καιτης πατρίδας πλέον, κανείς εκ τωνβουλευτών του κοινοβουλίου, ακόμη καιτώρα μετεκλογικά δεν έχει κάνει κάποιαδήλωση και να πει ότι προσφέρει τηνυπογραφή του προςτη συμπλήρωση των 30 υπογραφών πουαπαιτούνται προκειμένουνα αρθούν οι ασυλίες των 173 βουλευτώνπου κατηγορούνται για εσχάτη προδοσίααπό την Ελληνική Δικαιοσύνη, ήκαι να ασκηθούνδιώξεις εναντίον όλων των πολιτικώνπου έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα (τακτικήδικαιοσύνη, εισαγγελικές διώξεις)και που έχουν καταπατήσει τον ΟΡΚΟ,παραβιάζοντας τοΣύνταγμα, εκτελώντας ενσυνείδητα εντολέςτου εχθρού, και φέρνοντας εν μέσω κατοχής,δια της βίας και παρανόμως στη Βουλήπρος ψήφιση, απορριπτέα και καταδικαστέααπό το Σύνταγμά μας, κατοχικά νομοσχέδιακαι διασύροντας - απαξιώνοντας δια τηςεγκληματικής των σιωπής και με τον πιοχυδαίο και προκλητικό τρόπο, την ΕλληνικήΔικαιοσύνη και τις Ελληνικές ΕισαγγελικέςΑρχές, που τόλμησαν τούτη την περίοδοκατοχής και βίαιης κατάλυσης τουΣυντάγματος, να διατυπώσουν κατηγορίεςεις βάρος πολιτικών και δικογραφία γιατο ειδεχθές εκείνο κακούργημα τηςΕσχάτης Προδοσίας -προδοσίας της χώραςή και άλλες κατηγορίες εις βάρος των, οι οποίες συνιστούν αξιόποινες πράξεις.
Ενώαλήθεια είναι ότι, στις περιπτώσειςβίαιης κατάλυσης του Συντάγματος στοάρθρο 120 παράγραφος 2, το ίδιο το Σύνταγμα, μας επιβάλλει σεόλους τους πολίτες (άρα και στουςδικαστικούς αλλά και στα όργανα τηςτάξης ) την ανυπακοήτων νόμων πουδεν είναι σύμφωνοι με αυτό.Και ειδικότερα μας επιβάλει νακαταπολεμήσουμε αυτούςτους απορριπτέους νόμους, αλλά επίσηςνα πολεμήσουμεμε οποιοδήποτε μέσο και ως εχθρό τηςπατρίδας μας, τον όποιον φυσικό καιηθικό αυτουργό θα επιχειρήσει να επιβάλειτην εφαρμογή των.
Άρθρο120 Παράγραφος 2.:
Oσεβασμός στο Σύνταγμα καιτους νόμους που συμφωνούν με αυτό καιη αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατίααποτελούν θεμελιώδηυποχρέωση όλωντων Ελλήνων.
Επίσηςθέλω να επισημάνω και να καταδικάσω τογεγονός, ότι τουλάχιστον όλοι όσοιδιετέλεσαν πολιτικοί από τις 24/11/2011 έωςκαι σήμερα, από κοινού συνεχίζουν νααποκρύπτουν, συγκαλύπτουν και υποθάλπουντο γεγονός ότι έχει από την έδρα τηςΒουλής ανακοινωθεί εσχάτη προδοσία,υποθάλπουν επίσης ότι διεπράχθη παράλειψηδιώξεων εσχάτης προδοσίας, ότιη παράλειψη διώξεων του εγκλήματος τηςπροδοσίας συνιστά επίσημη κατοχή απόξένες εχθρικές δυνάμεις και ότι η κατοχήτης χώρας συνιστά επίσης και βίαιηκατάλυση του Συντάγματος! Καθώςαλήθεια είναι, ότι από τις 24/11/2011 έως καισήμεραπολλοίεκ των πολιτικών μιλούν για προδοσία,αλλά ωστόσο ούτε μία επερώτηση δεν έχεικανείς εξ αυτών καταθέσει στη Βουλή,αλλά ούτε και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσηςδεν έχει γίνει ποτέ έως τώρα κάποιαανακοίνωση από κανέναν τους, για εκείνοτο μείζον θέμα, τηςδικογραφίας που έχει η δικαιοσύνησχηματίσει και την κακουργηματικήπαράλειψη διώξεων. Διότι ακόμη και μετο Άρθρο 36 τουΚώδικα ΠοινικήςΔικονομίας, όπουσε περιόδους ειρήνης και δημοκρατίας,για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα ποινικάαδικήματα και κυβερνητικά εγκλήματαόπως είναι αυτό της Εσχάτης Προδοσίας,επιλαμβάνεται και ξεκινά η ποινικήδιαδικασία έγκαιρα και δενχρειάζεται η άδεια της Βουλής. Τογεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμαποινική δίωξη, επιβεβαιώνει καιτεκμηριώνει ότι η πατρίδα μας βρίσκεταιεπίσημα υπό εχθρική κατοχή και ότιοφείλουμε νααντισταθούμε με κάθε μέσο.
Δηλώνωπρος την εφορία, προς κάθε ενδιαφερόμενηαρχή και προς κάθε φυσικό πρόσωπο 
πουυπηρετεί ελεγκτικούς μηχανισμούς, ότιαπό σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια πουη Πατρίδα μου, το Σύνταγμα, η Δημοκρατίακαι η Δικαιοσύνη τελούν υπό εχθρικήκατοχή , δεσμεύομαινα πολεμήσω μέχρι τελικής πτώσης τονόποιο φυσικό ή και ηθικό αυτουργό,ανεξαρτήτουιδιότητας που κατέχει,Δικαστικό ή αστυνομικό όργανο θααποπειραθεί ή σκεφθεί τούτη την περίοδοκατοχής και βίαιης κατάλυσης τουΣυντάγματος ναεπιβάλλει σε μένα ή τους συμπολίτες μουτην εφαρμογή των κατοχικών νόμων πουέχουν θεσπιστεί απόεπίορκους νομοθέτες και πολιτικούς κατηγορούμενους από την Δικαιοσύνη γιατο κακούργημα της εσχάτης προδοσίαςαλλά και απόνομοθέτες - πολιτικούς που δια της σιωπήςτων συγκάλυψαν, την από 24/11/2011 ανακοινωθείσααπό την έδρα της Βουλής, δικογραφίαεσχάτης προδοσίας. Δηλαδή, από νομοθέτεςήδη ένοχους βάσει του άρθρου 120 γιασυνέργεια σε εσχάτη προδοσία, βίαιηκατάλυση του Συντάγματος, οι οποίοι συγκάλυψαν και υπέθαλψαν τηνεν λόγω δικογραφία που ανακοινώθηκεστις 24/11/2011 από την έδρα της Βουλής,δηλαδή από όλους τους μέχρι στιγμήςπολιτικούς, που συνέργησαν στηνκακουργηματική παράλειψηδιώξεων προδοσίας με σκοπό την εγκαθίδρυσηκαι τη νομιμοποίηση της κατοχής στηΧώρα.
Δεσμεύομαι,ότι θα καταπολεμήσωως εχθρούς όσουςτοπικούς φορείς, Δημάρχους, μέλη Μ.Κ.Ο., οι οποίοι ετούτη την περίοδο κατοχήςτης χώρας μου και επικαλούμενοιφιλανθρωπικές ευαισθησίες, κατοχικούςνόμους, κονδύλια, επιδοτήσεις, διεθνείςσυμβάσεις, κοινοτικές οδηγίες, οι οποίεςμάλιστα είναι παράνομες και άκυρες λόγωτης κατοχής της χώρας, προχωρούνστις κατά τόπους περιοχές των σε έγκρισηεγκατάστασης λαθρομεταναστών –εισβολέων, ασκώντας ψυχολογική βίαστους πολίτες, συνεργώνταςσε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος καικαταπατώντας ανθρώπινα δικαιώματα.
(Ηπαραβίαση των συνόρων σε κατεχόμενηΧώρα συνιστά εισβολή αφ'ενός καιαφ'εταίρου δεν νοείται χορήγηση ασύλουσε κατεχόμενη χώρα).
Έχωδιαπιστώσει κ. Εισαγγελέα, ότι οιπερισσότεροι πολίτες δεν παίρνουν θέσηεπί του θέματος, δεν μιλούν, δεν αντιδρούν,επειδή φοβούνταιγνωρίζοντας ότι οι συνομώτες (πουπληρώνονται μάλιστα και από τις ΜΚΟ γιανα εγκρίνουν εγκατάσταση λαθρομεταναστών)είναι πολλοί και βρίσκονται σε διοικητικέςθέσεις.
ΚύριεΕισαγγελέα, σύμφωνα με τα παραπάνωανάγλυφα γεγονότα που σας παραθέτω, σας δηλώνω πωςδεν αναγνωρίζω τη νομιμοτητα τουκοινοβουλίου, ούτε την Κυβέρνηση ωςνόμιμη Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ως εκτούτου, όχι μόνο δεν αναγνωρίζω καμίααπόφαση , κανένα ψήφισμα και καμίαεξουσία , αλλά όλα όσα απορρέουν από τηνκυβέρνηση και το κοινοβούλιο, τακαταδικάζω και τα καθιστώ εχθρικά. Ακόμα, τυχόνκούρεμα καταθέσεων σε τραπεζικούςλογαριασμούς πολιτών που βρίσκονταιεπισήμως σε άμυνα υπέρ της Πατρίδος καιτου Συντάγματος, σημαίνει πόλεμος.
Εμπρόθεσμα,σας δηλώνω επίσης, ότι την κυβέρνησηπου έχει προκύψει από τις παράνομεςεκλογές στις 6 Μαΐου2012 και όσεςκυβερνήσεις προέκυψαν από κατοχικέςεκλογές που έγιναν έως και σήμερα, όχιμόνο δεν τις αναγνωρίζω αλλά καταγγέλλωόλες τις κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα,τα οποία συμμετείχαν σε εκλογές σε χώραπου τελεί υπό κατοχή , είναι διεθνώςπαράνομες και κυρίως εχθρικές προς τηνΠατρίδα μου και τους συμπολίτες μου. Τους καταγγέλω και καταδικάζω γιασύσταση, συναυτουργία, απόπειρα και απόκοινού δράση. Καθώς ενήργησαν με δόλοκαι πρόθεση, με σκοπό να βλάψουνανεπανόρθωτα την Πατρίδα μου, τουςσυμπολίτες μου και εμένα τον ίδιο.
Επίσηςτους καταγγέλλω για προσχεδιασμό,διεξαγωγή εκλογών σε κατεχόμενη χώραπροδοτικών και παράνομων τόσο κατά τονΕθνικό όσο και κατά τον Διεθνή νόμο.
ΕπίσηςΚαταγγέλλουμε,καταδικάζουμε και καταμηνύουμε γιαΆμεση Συνέργεια και τους Ιερωμένουςαυτούς συγκεκριμέναπου δια του σφετερισμού της ιερής τωνθέσεως και καταχραζόμενοι την εμπιστοσύνητων Ελλήνων πολιτών που είχαν απέναντιστην θέση που εκείνοι υπηρετούν και στοΕλληνικό Σύνταγμα της Ελλάδος, συνέργησανάμεσα με τους άνω υπόπτους για εσχάτηπροδοσία πολιτικούς οι οποίοι ενσυνείδητακαι έχοντας πλήρη γνώση της ποινικάκολάσιμης πράξης των, που με δόλο ενώπιονΘεού διέπραξαν δια του μυστηρίου τηςΟρκωμοσίας, ατιμάζονταςτο μυστήριο της ορκωμοσίας, διότι όρκισαντην παράνομη κυβέρνηση που είχε συσταθείαπό ποινικά διωκόμενους και κατηγορούμενουςαπό την Ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτηπροδοσία και η οποία δεν είχε ποτέ τηνΛαϊκή εντολή να κυβερνήσει, -ΚυβέρνησηΠαπαδήμου- ενώ συγχρόνως σχεδιάζουν ναεπαναλάβουν την ίδια ποινικά κολάσιμηπράξη, επίσης με δόλο και πρόθεση νανομιμοποιήσουν κυβερνήσεις δια τηςορκωμοσίας. Μάλιστα τη στιγμή που καιο Όρκος, είχε στις 24/11/2011 καταπατηθείεπίσημα τουλάχιστον από τις ΈνοπλεςΔυνάμεις ενώ παράλληλα οι ίδιοι, επίσηςεσκεμμένα, απέφυγαν νακαταγγείλουν το εν λόγω κακούργημα τηςπαράλειψης διώξεων του εγκλήματος τηςπροδοσίας, ενώ όφειλαν πρώτοι νααντιδράσουν και τουλάχιστον να τοκαταγγείλουν!
Κύριεεισαγγελέα, σαςκαταθέτω αυτή την δήλωση-καταγγελία-αίτησηγια να σας ενημερώσω ότι, ως Έλληνπολίτης, όχι μόνον δεν αποδέχομαι τηνπαράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας τηςχώρας μου αλλά σας ενημερώνω επίσης ότιθα πολεμήσω με οποιοδήποτε μέσο τοόποιονδήποτε, που με τις πράξεις του ήτην ενσυνείδητη απραξία του, συνεργείσε αυτήν την παράδοση. Καμία κυβέρνηση-και ειδικά μία ΜΗ νόμιμα εκλεγμένη- δενέχει το δικαίωμα να μου αφαιρέσει ταδικαιώματα και τις υποχρεώσεις που μουπαρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Σαςκαταθέτω εδώ κ. Εισαγγελέα, σχετικόαπόσπασμα των πρακτικών της Βουλής στηνσελίδα 1985 στις 24/11/11 τοοποίο και επικαλούμαι:
Διεβιβάσθηστη Βουλή από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνηςδιαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτωνκαι ανακοινώθηκε από τον τότε αντιπρόεδροτης Βουλής κ. Β. Αποστολάτο, ο οποίος απότην έδρα της Βουλής είπε τα εξής:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω τηντιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο ΥπουργόςΔικαιοσύνης, Διαφάνειας και ΑνθρωπίνωνΔικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύμφωναµε το άρθρο 86 του Συντάγματος και τουΝ.3126/2003 ποινική ευθύνη των Υπουργών,όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών τηςΚυβέρνησης”.
Ηάνω δικογραφία αφορά εσχάτη προδοσία.Είναι μείζονοςσημασίας καθώς αφενός σχετίζεται μεποινές τρις ισόβιαςκάθειρξης, αφετέρου,η κακουργηματική αποσιώπηση και ησυγκάλυψή της, είναι απόπειρανομιμοποίησης της προδοσίας και τηςβίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, αλλάπροπάντων της κατοχής της χώρας απόξένες εχθρικές δυνάμεις.
Και ποινικέςδιώξεις ακόμη μέχρι και σήμερα, για τοεν λόγω κακούργημα και λόγω κατοχής τηςχώρας, δεν έχουν ξεκινήσει. Ενώ όλοιόσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα, όχιμόνον οφείλουμε να γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε επιπλέον και τουλάχιστον νααντιδράσουμε για την κακουργηματικήαυτή παράλειψη και απόπειρα. Καθώς η εσχάτη προδοσία και ειδικότερα η παράλειψη διώξεων της, συνιστά κατοχή,εγκυμονεί εθνοκτονία-γενοκτονία καιθέτει σε άμεσο και διαρκή κίνδυνο τηνασφάλεια της χώρας, του κάθε πολίτη καιτης οικογένειάς του. 
Καταγγέλλω,καταμηνύω και καταδικάζω για προσχεδιασμό,απόπειρα και συνέργεια σεεθνοκτονία-γενοκτονία, σε προδοσία κατάτης χώρας και σε βίαιη κατάλυση τουΣυντάγματος, 
τονόποιον με την σιωπή του ήμε τίς πράξεις του συνεργείστην παράλειψη αυτή των διώξεων τουεγκλήματος της προδοσίας.
Επίσης: Σύμφωνα με την υποχρέωση που το Άρθρο 120 του Συντάγματος επιβάλλει σε όλους τουςπολίτες να προασπίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο το Σύνταγμα, οφείλω να αντισταθώ μέχρι τελικής πτώσης σε αυτήν την μη νόμιμη κυβέρνηση και τους συνεργούς της, οι οποίοι είναι τα μέλη όλων των εντός και εκτός Βουλής κομμάτων, κινημάτων και λοιπών κομματικών μορφωμάτων ή πολιτικών φορέων, Μ.Κ.Ο και οργανισμών.
Έτσι, σας ενημερώνω πως από σήμερακαι μέχρι την διεξαγωγή νόμιμων εκλογών αλλά και μέχρι να ξεκινήσουν διώξειςγια το έγκλημα της προδοσίας,προχωρώ στις παρακάτω δράσεις:
Καταγγέλλω,καταμηνύω και καταδικάζω όλους τους Ανώτερους Αξιωματικούς Ενόπλων Δυνάμεων:
1.Για καταπάτηση του Όρκου που έχουν δώσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων,να φυλάξουν πίστη στην Πατρίδα, να προστατεύουν το Λαό, να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό,να μην υπακούουν σε εντολές επίορκων που γνωρίζουν ότι εις βάρος των,έχει ανακοινωθεί πως είναι κατηγορούμενοι για Εσχάτη Προδοσία,όπως δημοσίως και επισήμως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και από την έδρα της Ελληνικής Βουλής.
Το γνωρίζουν τουλάχιστον από την 24/11/2011 ότι αυτές οι εντολές πλέον πηγάζουν από τον εχθρό της πατρίδας και δίνονται σε Αξιωματικούς από επίσημα και με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία.
2.Για συνέργεια σε εσχάτη προδοσία καισε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος καθώς επίσης και για απόπειρα.
3.Για 
απάτη και ληστρική κλοπή του ιδρώτα-πλούτου του δικού μου, όπως και όλων των φορολογούμενων συμπολιτών μου ο οποίος από τις 24/11/11 έως και σήμερα, εξακολουθεί να τους συντηρεί στην επιβίωση των, μέσω των μηνιαίων απολαβών των, αφού εγώ και οι συμπολίτες μου, αλλά και η Δικαιοσύνη,τουςθεωρούμε επικίνδυνους πλέον για τηνασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρωντης Πατρίδας μας.
Ενώ,εγώκαι οι συμπολίτες μου απαιτούμε απότους ανώτερους και ανώτατους Αξιωματικούςτων Ενόπλων Δυνάμεων, ναμας παραδώσουν εγκαίρως τον οπλισμόκαι το εθνόσημο. Καθώςεπίσης να μας επιστραφούν οι φόροι πουέχουμε από τις 24/11/2011 έως και σήμεραπληρώσει για τις μηνιαίες απολαβές των.
Επίσης,όπως άλλωστε και εκ του Συντάγματοςοφείλω να πράξω για όσο διάστημα η χώρατελεί υπό κατοχή, δεναναγνωρίζω καμία χρηματική οφειλή προςτο κράτος που να την διαχειρίζεται αυτήη μη νόμιμη κυβέρνηση-Βουλή.
Έτσι,σταματώ να πληρώνω οποιοδήποτε φόρο,είτε έμμεσο είτε άμεσο. Δεναναγνωρίζω καμία οικονομική υποχρέωσηπρος δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία πουνα τελεί υπό τις οδηγίες της ανωτέρωΠροδοτικής Κυβερνήσεως-Βουλής ή κάθεάλλης μορφής προδοτικής συγκυβέρνησης.Δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση εκτελεστικήςαρχής που να τελεί υπό τις οδηγίες της,ειδικά όσον αφορά κατασχετές διαθέσεις.
ΚύριεΕισαγγελέα, δηλώνω προς πάσα αρμόδιααρχή, και προς κάθε ΔΟΥ, ότι από σήμερακαι μέχρι να τελεσιδικήσει η εκδίκασητης δικογραφίας που εκκρεμεί κατά τωνπολιτικών για το κακούργημα της εσχάτηςπροδοσίας-προδοσίας της χώρας και μέχρινα αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και ηαξιοπρέπεια των ιερών δεσμεύσεων -Όρκου-που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οιΈνοπλες Δυνάμεις και η πολιτεία οφείλουνκαι υποχρεούνται να τηρούν απέναντι σεμένα και τους συμπολίτες μου αλλά καιμέχρι να απαντήσουν όλοι οι υπεύθυνοιπου απέκρυψαν και αποσιώπησαν όλο αυτότο χρονικό διάστημα από τις 24/11/2011 έωςκαι σήμερα τα όσα εγώ και οι συμπολίτεςμου καταγγέλλουμε με τούτη την ιερήδήλωση-καταγγελία-εφαρμογή του άρθρου120 του Συντάγματος, σταματώ να πληρώνωοποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς δημόσιοή οφειλή προς τις τράπεζες. 
Ενώ,δηλώνω ότι όσα πληρώνω στο υπό κατοχήδημόσιο από τις 24/11/2011 έως και σήμερα,τα πληρώνω εκβιαζόμενος και υπό τηναπειλή των κατασχέσεων των περιουσιακώνμου στοιχείων. Καιότι μετά την αποκατάσταση της έννομηςτάξης θα τα ζητήσω πίσω εντόκως και μετάτης ηθικής βλάβης που έχω από τις24/11/2011 έως και σήμερα υποστεί. 
Οιπαραπάνω δράσεις μου θα γίνουν λόγω τηςκατοχής της οποίας εγώ οι συμπολίτεςμου και η πατρίδα μου βρισκόμαστε, αλλάκαι από το καθήκον που μου επιβάλλει τοΆρθρο 120 του Συντάγματος και προπάντωνη ανθρώπινη συνείδησή μου.
Επίσης για κάθεδικαστική υπόθεση, καταγγελία ή νομικήπράξη που αφορά εμένα ή που τυχόν θαπροκύψει μελλοντικά, ζητώεν ονόματι του Συντλαγματος ναενσωματώνεται και να συνεκδικάζεταιως αναπόσπαστο κομμάτι τούτης τηςαναφοράς αναγγελίας που σας καταθέτωσήμερα.
Κύριε Εισαγγελέα,καταγγέλλω για δόλο και πρόθεση όλουςτους υπεύθυνους, οι οποίοι εξακολουθούνμέχρι και σήμερα δια της εγκληματικήςτων σιωπής να υποθάλπτουν και νααποκρύπτουν κακουργήματα που έχουντελεσθεί κατά της πατρίδας και του λαούκαι που τα οποία εγώ και οι συμπολίτεςμου καταθέτουμε, καταγγέλλουμε,καταμηνύουμε και καταδικάζουμε εντόςτούτης της ιερής δηλώσεως-καταγγελίας.
Ενώαπό την ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνηαπαιτούμε εγώ και συμπολίτες μου, βάσειΣυντάγματος, την αναγνώριση πως καμίαευθύνη δεν έχουμε για τις επιπτώσειςαυτών των πράξεων, απαιτούμε επίσης τηνδιαγραφή οποιασδήποτε τυχόν ποινής καιπροστίμου μας έχει επιβληθεί εν καιρώκατοχής, δηλαδή από τις 24/11/11 έως και σήμερα.

Επίσης καταγγέλλω και καταδικάζω το κατοχικό, παράνομο στημένο και απαράδεκτο σκέλος των εθνικών εκλογών,όπου στα ψηφοδέλτια των οποίων παρανόμως εγκληματικά και δολίως βρίσκονται ονόματα πολιτικών οι οποίοι κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία και άλλων πολιτικών ή υποψηφίων που οι οποίοι έχουν αποσιωπήσε και υποθάλψει την άνω δικογραφία εσχάτης προδοσίας.
Δεν αναγνωρίζουμε τις εκλογές, ούτε ως νόμιμες και ούτε ως έγκυρες.Σας καταθέτω πραγματικά περιστατικά τα οποία συνιστούν αξιόποινες πράξεις πουσε περιόδους ειρήνης, δημοκρατίας και ευνομίας, οι εισαγγελικές αρχές επιλαμβάνουν και ασκούν ποινικές διώξειςάμεσα κατά κάθε υπεύθυνου και ανεξάρτητα εάν εγώ και οι συμπολίτες μου υποβάλουμε μηνύσεις ή όχι.
Υπενθυμίζω δε, ότι όλοι οι ενεργοί πολίτες που έχουν εκλογικά δικαιώματα, υποχρεούνται από το Σύνταγμα και το Νόμο, αλλά προπάντων από την ανθρώπινη υπόστασή των, να γνωρίζουν ότι διεπράχθησαν αξιόποινες πράξεις όπως το κακούργημα της παράλειψης διώξεων εσχάτης προδοσίας και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος. Και επομένως,τώρα που έχουν και επισήμως ενημερωθεί,πρέπει τουλάχιστον να καταγγείλουν κι αυτοί τα όσα σχετικά με την προδοσία και τη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος εγώ και οι συμπολίτες μου καταθέτουμε στην παρούσα Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογή του Άρθρου 120 του Συντάγματος, ειδάλλως αποδέχονται δια της κακουργηματικής των σιωπής την προδοσία κατά της χώρας συνεργώντας παράλληλα και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος. Επίσης βάσει και του Άρθρου 136 ΠΚ (αλλά και του Άρθρου 4 παρ. 3 του Συντάγματος όπου χάνουν και την Ιθαγένειά των σε περίπτωση που συνεργήσουν σε υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα,όπως η Έσχατη Προδοσία),ζητώ τουλάχιστον να τους αφαιρεθούν άμεσα τα πολιτικά τους δικαιώματα.
ΚΑΘΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40
ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Άρθρο36.-ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΔΙΩΞΗ.
Όταν δεν απαιτείται έγκληση ή αίτηση, η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα, ύστερα από αναφορά, μήνυση ή άλλη είδηση ότι διαπράχθηκε αξιόποινη πράξη .
Στην προκειμένη περίπτωση, η αξιόποινη πράξη και μάλιστα με τελεσίδικη απόφαση που εμπίπτει στο άρθρο 120, είναι η συγκάλυψη εσχάτης προδοσίας και η κακουργηματική παράλειψη διώξεων του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας.
Άρθρο40ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΙΔΙΩΤΩΝ
1.Ακόμα και οι ιδιώτεςοφείλουν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, αναντιληφθούν οι ίδιοι αξιόποινη πράξηπου διώκεται αυτεπαγγέλτως, να τηναναγγείλουν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικώνή σε οποιονδήποτε ανακριτικό υπάλληλο.2. Στην αναφορά ή την προφορική δήλωση πρέπει να αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την πράξη, τους δράστες καιτις αποδείξεις.
3.Αν πολλοί πληροφορήθηκαν για την αξιόποινη πράξη,τότε καθένας έχει ξεχωριστά την υποχρέωση αυτή.

Στην προκείμενη (για τον αρ. 1) περίπτωση,εκτός των όσων καταγγέλλουμε, ως ενεργοί πολίτες οι οποίοι και ασκούμε τα εκλογικά μας δικαιώματα κατά συνείδηση,υποχρεούμεθα από το Σύνταγμα και το Νόμο, να αντιληφθούμε εγκαίρως ότι έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις αλλά και εγκαίρως να τις καταγγείλουμε σε ανακριτικό υπάλληλο.
Δηλαδή υποχρεούμαστε από τον νόμο να γνωρίζουμε, ότι έχει από την έδρα της Βουλής ανακοινωθεί δικογραφία εσχάτης προδοσίας και παράλληλα διεπράχθη κακουργηματική παράλειψη διώξεων των εγκλημάτων προδοσίας που αναφέρονται εντός της δικογραφίας.
Υποχρεούμαστε να καταγγείλουμε σε ανακριτικό υπάλληλο ότι το γεγονός αυτό υποκρύπτεται και συγκαλύπτεται από τουλάχιστον όλους τους βουλευτές και από πολίτες, ότι κατά παράβαση του νόμου δεν έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τον Νόμο ποινικές διώξεις, ότι η πατρίδα βρίσκεται υπό κατοχή, ότι το Σύνταγμα καταλύεται βίαια, ότι οι εκλογές μέσω κατοχής και οι εν μέσω κατοχής αλλαγές ή οι αναθεωρήσεις του Συντάγματος είναι εγκληματικές ενέργειες κατά της πατρίδας και του λαού και ενέργειες οι οποίες αποβλέπουν να κατοχυρώσουν, συνταγματικά τον εχθρό που κρατά την πατρίδα υπό κατοχή, αλλά και απόπειρα νομιμοποίησης της κατοχής της χώρας από ξένες εχθρικές δυνάμεις.
Επίσης οφείλουμε να γνωρίζουμε και τουλάχιστον να το καταγγείλουμε σε ανακριτικό υπάλληλο, ότι εγκληματική ενέργεια είναι το γεγονός ότι οι ανώτατοι-ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων,οι οποίοι μάλιστα έχουν στην κατοχή τους οπλισμό, από τις 24/11/2011 έως και σήμερα,εκτελούν εντολές αναξιόπιστων και κατηγορουμένων από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το ειδεχθέστερο των κακουργημάτων, εκείνο της εσχάτης προδοσίας. Και ότι με αυτήν τους την πράξη προκαλούν και θέτουν σε άμεσο και διαρκή κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την εμπόλεμη πλέον κατάσταση την οποίαν βρίσκεται τώρα η πατρίδα και ο λαός, όπου σε εκείνες τις περιπτώσεις πολλοί συμπολίτες μας τελούν υπό ομηρία,δεν έχω από εσάς αλλά και τον θεσμό όπου υπηρετείτε τις ανάλογες επιθυμητές απαιτήσεις, όπως θα είχα εν καιρώ συνταγματικής ομαλότητας, Δημοκρατίας,ειρήνης και ευνομίας.


Και δεν δεχόμαστε αλλαγή των ταυτοτήτων μας, ή όποια άλλη αλλαγή αντιβαίνει των Συνταγματικών διατάξεων και δικαιωμάτων μας που θέλουν να μας επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, όπως και οποιαδήποτε ηλεκτρονική κάρτα η οποία θα αποτελεί είτε αντικατάσταση αυτής είτε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.Σε αντίθετη περίπτωση υποχρεούμαστε να ενεργήσουμε με οποιοδήποτε μέσο εναντίον του όποιου φυσικού και ηθικού αυτουργού που θα επιχειρήσει να μας επιβάλλει αυτήν την αντισυνταγματική νομοθεσία - κάρτα του πολίτη .Γι' αυτό και ενημερώνω πάσα αρμόδια αρχή, ότι όσα σας καταθέτω εντός τούτης της Δηλώσεως-Καταγγελίας είναι οι επίσημες θέσεις μου και το έγγραφο τούτο στο εξής εκτός των άλλων, είναι και η επίσημη ταυτότητά μου!


Επίσης κοινοποιήσετε, αυτές τις δηλώσεις-καταγγελίες-αναφορές-μηνύσεις που σας καταθέτω, και σε άλλες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες καθώς επίσης και σε διεθνείς αρμόδιες αρχές για την τήρηση των διεθνών συμφωνιών μεταξύ των κρατών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,και να τους γνωστοποιήσετε ότι εγώ και οι συμπολίτες μου, είτε τώρα, είτε μετά την απελευθέρωση της πατρίδας και του Συντάγματος επιφυλασσσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.


Από σήμερα και μέχρι την πλήρη επαναφορά της συνταγματικής ομαλότητας, της έννομης τάξης και τηςαποτίναξης της κατοχής της χώρας, καθίσταται επίσημα εχθρός της πατρίδος ο οποιοσδήποτε προπαγανδίζει υπέρ της αναθεωρήσεωςή αλλαγής του Συντάγματος. Και ορκίζομαι ότι θα τον πολεμήσω με οποιοδήποτε μέσο συμπεριλαμβανομένου εκείνου της αυτοδικίαςέως ακόμη και της εκτελέσεως, έτσι ακριβώς όπως το σύνταγμα και η πατρίδα επιβάλλει σε όλους τους πολίτες να πράξουμε.
Επίσης το Άρθρο 120 του Συντάγματος, τούτες τις στιγμές και έως την απελευθέρωση της πατρίδαςμας και την επίτευξη της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος, μας υποχρεώνει να κατέχουμε, να φέρουμε και να χρησιμοποιήσουμε οπλισμό κατά οποιουδήποτεπράξει εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας και εάν αυτό κριθεί απαραίτητο από εμάς.
Κύριε Εισαγγελέα, ζητάμε να μας εξηγήσετε τον λόγο για τον οποίο επί 6 χρόνια τώραδεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για το έγκλημα της προδοσίας που εσείς η δικαιοσύνη σχηματίσατε σχετική δικογραφία ειςβάρος των 173 βουλευτών – υπουργών η οποία στις 24\11\2011 ανακοινώθηκε από την έδρα της βουλής. Και παρακαλούμε για τις δικές σαςνόμιμες ενέργειες, την απάντηση σας και την έμπρακτη βοήθειά σας και τις συμβουλές σας σχετικά με ότι αφορά τούτες τις επίσημεςθέσεις μας και τις πράξεις μας που στοχεύουν προς την αποτροπή της προδοσίας, της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και τηςκατοχής της χώρας.

Σας βεβαιώνουμε, πως οτιδήποτε σχετικό με τηνκατοχή της χώρας πέσει στην αντίληψή μας το οποίο θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της χώρας και την επαναφορά της έννομης τάξηςκαι της συνταγματικής ομαλότητας, θα επανέλθουμε να σας το καταθέσουμε.
Μετά τιμής.

Αιτούμαι από το Αστυνομικό Τμήμα …................................να μου παραχωρήσει αντίγραφο της παρούσης διότι έχω έννομο συμφέρον, επειδή η Ελλάδα κινδυνεύει,τελεί υπό κατοχή τουλάχιστον από τις 24/11/2011 και το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως.












*αντιγράψτε το κείμενο, εκτυπώστε το και καταθέστε το  στο ΑΤ της περιοχής που διαμένετε*και πάρτε όπωσδήποτε , επικυρωμένο αντίγραφο (απ την αστυνομία και  όχι απ την εισαγγελία) με τη σφραγίδα της επικύρωσης στην πρώτη σελιδα  και σφραγίδες σε όλες τις σελίδες .
Αξίζει να σημειωθεί , οτι ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου ,
1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,

2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο .

3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών

4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα , δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράληψη διώξεων δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ,

5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο , είναι δικαστική εντολή οπου η οποία , έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλα και ουσιαστικά .

6) να κοινοποιήσουμε παντού (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα και ιδίως να ενημερώνουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες ξανακαταθέτοντάς τους το επικυρωμένο αντίγραφο
που είχαμε πάρει απ την αστυνομία .

στην καρφιτσωμένη ανάρτηση  θα δείτε την ιερή δήλωση εφαρμογής του άρθρου 120 του Συντάγματος σε εκτυπώσιμη μορφή. Εκτυπώνουμε σε φύλλα διπλής όψης και  καταθέτουμε στην αστυνομία της περιοχής μας. Και με γραπτή αίτηση ζητάμε από την Αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο (φαίνεται στις φώτο από κάτω). Για την κατάθεση,  δεν πληρώνουμε παράβολο.
 Εκτυπώνουμε  από εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και τώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα…

  Και τώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα… – StavRoula – 20 Σεπτεμβρίου 2024 The Women Tώρα που έμαθα να ζω χωρίς εσένα… Ανακάλυψα μια δυνατή π...