Αυτή η φυσική θεραπεία έχει αποδειχθεί επιτυχής για
διάφορες καρδιακές παθήσεις
διάφορες καρδιακές παθήσεις
Η συνταγή είναι εκατοντάδων ετών, και ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί τη
συνιστούν ακόμα, είναι ότι βοηθά με επιτυχία στα προβλήματα με την καρδιά.
συνιστούν ακόμα, είναι ότι βοηθά με επιτυχία στα προβλήματα με την καρδιά.
Αυτή η συνταγή προέρχεται από μια καλόγρια, την Hildegard von Bingen, που έζησε
πριν από 800 χρόνια. Από τότε, πολλοί διάσημοι γιατροί την έχουν χρησιμοποιήσει και
την έχουν μεταβιβάσει μέχρι και σήμερα.
πριν από 800 χρόνια. Από τότε, πολλοί διάσημοι γιατροί την έχουν χρησιμοποιήσει και
την έχουν μεταβιβάσει μέχρι και σήμερα.
Αυτή η φυσική θεραπεία έχει αποδειχθεί επιτυχής για διάφορες καρδιακές παθήσεις.Χρησιμοποιείται όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την καρδιά, όπως οξύς, έντονος πόνος σαν σουβλιά, αρρυθμίες, ακανόνιστοι παλμοί – φτερούγισμα, ανεξάρτητα εάν προέρχονται από στρες. Είναι καλό επίσης και σε περιπτώσεις στηθάγχης.
Συστατικά:
§ 10 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό (χωρίς τη ρίζα)
§ 1 λίτρο σπιτικό κόκκινο ή λευκό κρασί
§ 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κρασί
§ 300 γραμμάρια φυσικό μέλι.
Παρασκευή:
Πάρτε τα δέκα φρέσκα κλωνάρια μαϊντανού με τα φύλλα και βάλτε τα σε μία κατσαρόλα
μαζί με το ένα λίτρο καθαρό φυσικό κρασί και στην συνέχεια προσθέστε τις 2 κουταλιές
της σούπας, αγνό ξύδι από κρασί. Βράστε το για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά (να είστε
προσεκτικοί, καθώς ενδέχεται να αρχίσει να αφρίζει). Στη συνέχεια, προσθέτετε τα
300 γρ. ανεπεξέργαστο μέλι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 4 λεπτά.
Πάρτε τα δέκα φρέσκα κλωνάρια μαϊντανού με τα φύλλα και βάλτε τα σε μία κατσαρόλα
μαζί με το ένα λίτρο καθαρό φυσικό κρασί και στην συνέχεια προσθέστε τις 2 κουταλιές
της σούπας, αγνό ξύδι από κρασί. Βράστε το για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά (να είστε
προσεκτικοί, καθώς ενδέχεται να αρχίσει να αφρίζει). Στη συνέχεια, προσθέτετε τα
300 γρ. ανεπεξέργαστο μέλι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 4 λεπτά.
Σουρώστε το ζεστό κρασί και να το βάλετε, ενώ είναι ακόμα ζεστό (όχι καυτό), σε
φιάλες, που προηγουμένως είχετε πλύνει με ισχυρό αλκοόλ (για απολύμανση). Κλείστε
τα καλά. Τα κατακάθια που σχηματίζεται δεν είναι επιβλαβή και άρα είναι ασφαλή για
κατανάλωση.
φιάλες, που προηγουμένως είχετε πλύνει με ισχυρό αλκοόλ (για απολύμανση). Κλείστε
τα καλά. Τα κατακάθια που σχηματίζεται δεν είναι επιβλαβή και άρα είναι ασφαλή για
κατανάλωση.
Χρήση:
Από το ποτό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, μια κουταλιά μέχρι
τα συμπτώματα να σταματήσουν.
Από το ποτό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, μια κουταλιά μέχρι
τα συμπτώματα να σταματήσουν.
Για πιο σοβαρές ασθένειες κρίνεται αναγκαίο να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερο
χρονικό διάστημα.
χρονικό διάστημα.
Ότι και να χρησιμοποιήσετε, όσο φυσικό και να είναι να συνεννοηθείτε πρώτα με
ειδικό.
ειδικό.
Πηγή: www.naturalcuresandhomeremedies.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com
Πηγή: https://greek1.blogspot.com/2016/11/800.html#ixzz4ZpQAhJJu
®1Greek Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: @1_Greek on Twitter | 1greek on Facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου