Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τον

 Πύργο του Λονδίνου



πύργος του Λονδίνου
Ο Πύργος του Λονδίνου , επίσημα Αυτού Μεγαλειότητος βασιλικό παλάτι και φρούριο του Πύργου του Λονδίνου , είναι ένα ιστορικό κάστρο που βρίσκεται στη βόρεια όχθη του ποταμού Τάμεση στο κεντρικό Λονδίνο.
Είναι ένα διεθνώς διάσημο μνημείο και ένα από τα πιο εμβληματικά δομές της Αγγλίας .
Χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως σε όλη την ιστορία της, ως ένα βασιλικό παλάτι, ένα οπλοστάσιο, μια φυλακή, ένα θάλαμο εκτέλεσης, ένα ζωολογικό κήπο, ένα στρατώνα και ένα σπίτι κόσμημα, αυτό που εργάζονται βασιλικό κάστρο προσφέρει μια εντυπωσιακή εικόνα σε 1.000 χρόνια ιστορίας.
Ο Πύργος του Λονδίνου ιδρύθηκε προς το τέλος του 1066 , ως μέρος του νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας.
Ο Λευκός Πύργος , το οποίο δίνει ολόκληρο το κάστρο το όνομά του, είχε κατασκευαστεί από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή , δούκας της Νορμανδίας το 1078 , και ήταν αγανάκτησαν σύμβολο της καταπίεσης, καταφέρεται εναντίον του Λονδίνου από τη νέα άρχουσα ελίτ.
Ο Πύργος του Λονδίνου - ένα επιβλητικό φρούριο με πολλά στρώματα της ιστορίας, η οποία έχει γίνει ένα από τα σύμβολα των δικαιωμάτων - χτίστηκε γύρω από τον Λευκό Πύργο.
Πύργος του Λονδίνου εναέρια
Ως σύνολο, ο Πύργος είναι ένα συγκρότημα από διάφορα κτίρια μέσα σε δύο ομόκεντρους δακτυλίους από αμυντικά τείχη και τάφρο.
Υπήρχαν διάφορες φάσεις της επέκτασης , κυρίως στο πλαίσιο των Βασιλέων Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, Henry ΙΙΙ, και Edward I στο 12ο και 13ο αιώνα.
Το κάστρο αποτελείται από τρία «πτέρυγες», ή περιβλήματα : το εσωτερικό θάλαμο, η εσωτερική πτέρυγα και το εξωτερικό θάλαμο.
Το εσώτατο θάλαμος περιέχει το Λευκό Πύργο και είναι η πρώτη φάση του κάστρου.
Πύργος του Λονδίνου εσώτατο θάλαμο
Ο Λευκός Πύργος είναι ένα κρατήσει, που συχνά ήταν η ισχυρότερη δομή σε ένα μεσαιωνικό κάστρο, και περιείχε καταλύματα κατάλληλα για τον Κύριο - σε αυτή την περίπτωση ο βασιλιάς ή ο εκπρόσωπός του. Ως μία από τις μεγαλύτερες κρατά στον χριστιανικό κόσμο, ο Λευκός Πύργος έχει χαρακτηριστεί ως " το πιο πλήρες παλάτι ενδέκατο αιώνα στην Ευρώπη ".
Ο Λευκός Πύργος, μη συμπεριλαμβανομένων των προβάλλοντας γωνία πύργους της, μετρά 36 από 32 μέτρα (118 με 105 πόδια) στη βάση , και είναι 27 μέτρα (90 πόδια) ψηλά στα νότια επάλξεις .
Πύργος του Λονδίνου λευκό πύργο
Ένας από τους μακροβιότερο τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο, η γραμμή της έκθεσης Kings στο Λευκό Πύργο είναι μια υπέροχη συλλογή από όπλα και πανοπλίες . Ιδρύθηκε το 1652 - αυτή η συλλογή των όπλων περιλαμβάνει κυνήγι και αθλητικά όπλα από τους μεσαιωνικούς χρόνους μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα.
Πύργος του Λονδίνου όπλα και πανοπλίες
Η ημικυκλική προβολή στο νότιο-ανατολική γωνιά για να φιλοξενήσει Αγίου Ιωάννη Παρεκκλήσι είναι σχεδόν απαράμιλλο στην αρχιτεκτονική του κάστρου. Αγίου Ιωάννη Παρεκκλήσι δεν ήταν μέρος του αρχικού σχεδιασμού του Λευκού Πύργου, όπως το αψιδωτό προβολή χτίστηκε μετά τα τείχη υπόγειο.
Πύργος του Λονδίνου παρεκκλήσι St Johns
Ο εσωτερικός θάλαμος δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος της, όταν μια τάφρο σκάφτηκε στα δυτικά της εσώτατο θάλαμο, διπλασιάζοντας αποτελεσματικά το μέγεθος του κάστρου. Henry III δημιουργήθηκε ανατολικά και βόρεια τείχη της πτέρυγας, καθώς και τις διαστάσεις του θαλάμου παραμένουν σε αυτήν την ημέρα.
Περικλείει το ευρύχωρο εσωτερικό Ward είναι ένα εξαγωνικό τοίχο από την οποία αυξάνονται 13 πύργους . Αριστερόστροφα από την νοτιοδυτική γωνία είναι: Bell, Beauchamp, Devereux, Flint, Bowyer, τούβλο, Martin, Constable, Broad Arrow, αλάτι, Lanthorn, Wakefield, και το Bloody Πύργο [φωτογραφία παρακάτω].
Πύργος του Λονδίνου αιματηρό πύργο
Το Waterloo Block , ένας πρώην στρατώνες στη οδοντωτή στυλ Gothic Αναβίωση με λεπτομέρειες Εγχώριο Tudor, χτίστηκε στην περιοχή και παραμένει σε αυτήν την ημέρα, που στεγάζουν τις Crown Jewels στο ισόγειο.
Πύργος του Λονδίνου εσωτερικό θάλαμο
Η Εξωτερική Ward δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της επέκτασης του Edward I του στον Πύργο, καθώς το στενό περίβλημα που περιβάλλεται εντελώς το κάστρο. Είναι υπερασπίστηκε από έναδεύτερο τοίχο , που πλαισιώνεται από έξι πύργους στο πρόσωπο του ποταμού, καθώς και από δύο ημικυκλικές προμαχώνες στο βόρειο πρόσωπο.
πύργος-of-london-2
Το κάστρο περικλείει μια έκταση περίπου 5 εκτάρια (12 στρέμματα) με επιπλέον 2,5 εκτάρια (6 στρέμματα) γύρω από τον Πύργο του Λονδίνου αποτελεί ο πύργος Ελευθεριών.
Ο Πύργος του Λονδίνου είναι ακόμα επίσημα βασιλική κατοικία της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας . Έχει ένα σπίτι χώρο που ονομάζεται (το σπίτι του βασιλιά, όταν ο μονάρχης είναι αρσενικό) »της Βασίλισσας Σπίτι», το οποίο θα μπορούσε να εξακολουθούν να κατοικούν αν ήθελε.
Ο πύργος στεγάζει τα κοσμήματα του στέμματος και έχει γίνει για πολλούς αιώνες τώρα . Η εκτιμώμενη αξία των πετράδια του στέμματος λέγεται ότι είναι άνω των 32 δις $ με το αστέρι της Αφρικής και μόνο εκτιμάται σε 400 εκατομμύρια $ - αυτό είναι μια εκτίμηση με βάση την αξία του κοσμήματος όπως κοσμήματα και συμπεριλαμβανομένης της σχέσης τους με τη Μοναρχία.Πραγματική αξία τους είναι ανεκτίμητη.
Πύργος του Λονδίνου πετράδια του στέμματος
Ο Πύργος χρησιμοποιήθηκε για να στεγάσει το Βασιλικό Νομισματοκοπείο 1279-1812.
Για πάνω από 600 χρόνια υπήρχε ένα βασιλικό θηριοτροφείο στον Πύργο του Λονδίνου. Ιδρύθηκε από τον βασιλιά Ιωάννη στις αρχές της δεκαετίας 1200s και ήταν γεμάτο με εξωτικά ζώα δίνεται ως βασιλικά δώρα για την ψυχαγωγία και την περιέργεια του δικαστηρίου. Τα πρώτα ζώα για να φθάσει ήταν λιοντάρια, έναν ελέφαντα και μια πολική αρκούδα που θα κυνηγήσουν για τα ψάρια στο Τάμεση σε μόλυβδο. Αργότερα ήρθαν οι τίγρεις, καγκουρό και στρουθοκαμήλους. Το θηριοτροφείο έκλεισε από τον Δούκα του Ουέλινγκτον το 1835 και τα ζώα έγινε η βάση για το ζωολογικό κήπο του Λονδίνου το Ρίτζεντ Παρκ.
Το κάστρο χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή από το 1100 έως το 1952 , αν και αυτό δεν ήταν ο πρωταρχικός σκοπός της.
Πύργος του Λονδίνου φυλακή
22 εκτελέσεις έχουν λάβει ποτέ χώρα μέσα στον Πύργο του Λονδίνου. Οι περισσότεροι συνέβη στην κοντινή Tower Hill. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα αποκεφαλιστεί υπήρχε το Jacobite octogenarian Κύριος Lovat στις 9 Απριλίου 1747 και η τελευταία εκτέλεση έλαβε χώρα στις 14 Αυγούστου του 1941, όταν Josef Jakobs, ένας Γερμανός κατάσκοπος, πυροβολήθηκε από ένα εκτελεστικό απόσπασμα.
Οι Yeoman Δεσμοφυλάκων , που ονομάζεται επίσης " Beefeaters ," φυλάνε τον πύργο σήμερα. Οι Yeoman Δεσμοφυλάκων στον πύργο επιλεγεί για άξια υπηρεσία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Να πληρούν τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχουν συμπληρώσει 22 χρόνια υπηρεσίας στα Δυνάμεις, οι Δεσμοφυλάκων ζουν στο χώρο του ξενοδοχείου στον Πύργο. Στολές τους υπολογίζεται να κοστίσει πάνω από $ 9.000 το καθένα, καθώς κάθε ομοιόμορφη περιλαμβάνει χρυσό νήμα.
Yeoman δεσμοφύλακες
Κάθε βράδυ, στις 21:53 ακριβώς, μια τελετή λαμβάνει χώρα για να κλειδώσετε τον Πύργο του Λονδίνου - την τελετή των κλειδιών . Μια ένοπλη συνοδεία των Φρουρών της Βασίλισσας συμψηφιστεί με τον Αρχηγό Yeoman Warder να κλειδώσετε όλες τις πόρτες.
Έξι κοράκια ζουν στον πύργο ανά πάσα στιγμή . Σύμφωνα με το μύθο, όταν τα κοράκια εγκαταλείψουν τον πύργο, η Βρετανία θα
πέσει.
Ένας μύθος λέει ότι η Anne Boleyn , αποκεφαλίστηκε το 1536 για προδοσία εναντίον Henry VIII, βόλτες στον πύργο με το κεφάλι της κάτω από το χέρι της.
Το 1988 , ο Πύργος του Λονδίνου προστέθηκε στον κατάλογο της UNESCO της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς , σε αναγνώριση της παγκόσμιας σημασίας της και να βοηθήσουν τη διατήρηση και την προστασία του τόπου.
Η κύρια απειλή στην περιοχή σήμερα είναι η εξάτμιση των αυτοκινήτων. Είναι ένα πρόβλημα που απειλεί να μετατρέψει το Λευκό Πύργο σε κίτρινο χρώμα.
Ακριβώς πάνω από 2,7 εκατομμύρια άτομα επισκέφτηκαν τον Πύργο του Λονδίνου το 2015

.Interesting facts about the Tower of London | Just Fun Facts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΤΡΙΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

  ΠΕΤΡΙΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ Carol Shields By  ΒΑΣΩ ΜΠΕΡΗ  on  16 Σεπτεμβρίου 2024 Πώς εκτιμάται άραγε το νόημα μιας ζωής συνηθισμένης, χωρίς φήμη, ...