TORTELLONI ZUCCHINI ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΣΚΟΥΟΣ ΜΕ ΠΕΣΤΟ
Καλησπέρα, σήμερα με μια άλλη συνταγή ζυμαρικών γεμιστά που ho πρότεινε την περασμένη εβδομάδα στο αυτοκρατορικό εστιατόριο Αλμπαθέτε ως tortelloni γεμιστά με κολοκύθα και σάλτσα μασκαρπόνε πλούσια και εύκολη da calabacin.Pasta κάνει καλό για κάθε μήνα του έτους, δεδομένου ότι utlizamos τα λαχανικά είναι γύρω από το χρόνο της σάλτσας year.The που χρησιμοποιούμε είναι ένα κολοκύθι πέστο με λίγη κρέμα γάλακτος (η ζωή πέστο με τριμμένο κολοκύθι) .Αυτή η συνταγή έχει χαμηλό κόστος, ένα χρόνο προετοιμασία είναι αρκετά γρήγορη προσαρμόζει την ευκαιρία για κάθε συμβάν ή περιστάσεις especiales.Colgo να προωθήσει ένα εργαστήριο της ιταλικής κουζίνας που κάνω στην Αλμπαθέτε Δευτέρα 8 Ιούνιο με FlowCooking @ Flow_Cooking Πού μπορείτε να μάθετε να προετοιμάσει κάποιες συνταγές για σπιτικά ζυμαρικά με όλες τις μυστικές συμβουλές για να αφήσει μια καλή pasta.Dicho που πηγαίνουν με τη συνταγή της ημέρας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- μέτριας δυσκολίας
- Συνολικός χρόνος 1 ώρα και 20 λεπτά παρασκευάσματα
- Δόση για 4-6 άτομα
- χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Για τη ζύμη:
- 280 gr. 00 αλεύρι
- 240 gr. σιμιγδάλι αλεύρι
- 3 κρόκοι αυγών
- 5 ολόκληρα αυγά
- μια πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση
- 350 γρ. καθαρό κολοκύθα
- 200 gr. μασκαρπόνε
- 100 gr. τριμμένη παρμεζάνα
- μια μικρή κουταλιά μοσχοκάρυδο
- μια πρέζα αλάτι πρόστιμο
- μισό κρεμμύδι λεπτό Πιάδα
- 50 ml. ελαιόλαδο
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για τη σάλτσα:
- 2 καθαρό κολοκυθάκια και λεπτώς τριμμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγα φύλλα βασιλικού
- 50 g του πινιόν
- 50 γρ. πρόβειο τυρί
- 100 gr. τριμμένη παρμεζάνα
- πρόστιμο αλάτι και χοντρό αλάτι είναι απαραίτητη
- 150 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 150 γρ. μαγείρεμα κρέμα που utilzamos μόνο όταν οι λεπτές calientamos σάλτσα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινάμε με την προετοιμασία της γέμισης: μαγειρεμένα φλοιό κολοκύθα και το κόβουμε σε κομμάτια σε ένα Sarte με το ελαιόλαδο και το μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ας εξακολουθεί φωτιά μέχρι σκουός είναι derritida και μαλακό, το τέλος ελέγξετε το αλάτι και το μαύρο πιπέρι, μαϊντανό προσθήκη fino.Una μόλις γίνει το αφήνουμε να κρυώσει σε ένα μπολ.
Μόλις η κολοκύθα είναι κρύο άλεσμα στο μίξερ, αργά προσθήκη του μασκαρπόνε, παρμεζάνα και μοσχοκάρυδο ,, όταν αυτό όλα καλά συγχωνευτεί ευθυγράμμιση άλας.
Καλά τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε με τη ζύμη των ζυμαρικών: στο τραπέζι κοσκινίστε το αλεύρι για να σχηματίσουν ένα ηφαίστειο στο κέντρο βάλτε τα αυγά, τον κρόκο του αυγού και μια πρέζα αλάτι, πάντα ανάμειξη με τα χέρια σας μέχρι μια μπάλα διαμορφώνεται ενιαία ομαλή (η ζύμη θα πρέπει να είναι υγρό ελαφρώς δεν είναι πολύ ξηρό) .Τώρα το κάλυμμα με διαφανές χαρτί και περισσότερο ή λιγότερο αφήστε το υπόλοιπο στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Τώρα θα προετοιμάσει τη σάλτσα: πολύ σημαντική ζευγάρι καλές πέστο εκεί έξω που να πάρει πολύ χρόνο για να το κάνουν για να αποφύγουν το χρώμα των φύλλων βασιλικού τοποθετείται στο γουδί negro.Ahora σπάσει τις ξεφλουδισμένες σκελίδες σκόρδο με λίγο χοντρό αλάτι πάντα σε κίνηση με τα χέρια από τη μία πλευρά και δύο άλλα, τώρα προσθέτουμε το βασιλικό με το υπόλοιπο αλάτι, όταν διαπιστώσαμε ότι ο βασιλικός χάνει το πετρέλαιο είναι η ώρα να βάλει το κουκουνάρι και το τριμμένο κολοκύθι, πάντα να προχωρήσουμε για και από την άλλη πλευρά.
Τέλος βάζουμε το τριμμένο τυρί (πάντα ανάμειξη και το σπάσιμο από τη μία πλευρά και από την άλλη) Τέλος προσθέτουμε το λάδι λίγο κάθε φορά για να μας αφήσετε ένα πυκνό και καλά συγχωνευθούν σάλτσα. (Αν δεν έχετε ένα κονίαμα να χρησιμοποιήσετε το μπλέντερ ή μίξερ προσεκτικά πάντα να αποφεύγεται για να μην αφήσει πέστο σε μαύρο) .Όταν το πέστο είναι έτοιμοι να καλύψουμε και το βάζουμε στο ψυγείο της.
Αφήστε τη ζύμη: κόψτε τη ζύμη σε κομμάτια, καθένα estendemos κομμάτια σε λεπτές έλασμα 0,5 cm. παχύ, βοηθάμε με τον πλάστη ή της μηχανής, αν aposita.
Μόλις γίνει αυτό, βυθίστε τη ζύμη με τα χτυπημένα αυγά (χρησιμοποιήστε μια κουζίνα βούρτσα) για όλες τις άκρες, κόψτε τη ζύμη στη μέση, συνεχίζουμε να βάλει λίγο γέμιση (βοηθάμε με δύο κουτάλι) στο ένα μισό του ελάσματος είτε διαχωρίζοντας ένα γέμισμα του άλλου.
Μόλις έχετε συμπληρώσει όλα τη ζύμη με τη γέμιση, σκεπάζουμε με ένα άλλο habemos ζυμαρικά ράφι, πιέζοντας καλά γύρω από το tortelloni βγάζοντας όλο τον αέρα. (Διάστημα για να τεθεί ένα tortellone στο άλλο εξαρτάται από το διαστάσεις που θέλουμε να κάνουμε).
Τώρα κόβουμε το tortelloni με ένα «cortapasta» ή ένα τηγάνι springform, πιέζοντας και κλείνοντας τη ζύμη με τα δύο χέρια, έτσι ώστε όταν η μαγειρεμένα ζυμαρικά δεν είναι ανοιχτό, τα ζυμαρικά έχει απομείνει μπορεί να ζυμώνετε ξανά και να ξαναχρησιμοποιηθούν.
Στο τέλος, όταν τελειώσουμε με όλες τη ζύμη, βάζουμε το tortelloni σε ένα αλευρωμένο δίσκο και βάλτε να βράσει μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
Καλά τώρα το tortelloni μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, από τη στιγμή που γίνονται χύσαμε σε ένα Sarte με κολοκυθάκια σάλτσα πέστο και κρέμα γάλακτος, εμείς precalientado στο παρελθόν.
Συνεχίζουμε να σοτάρουμε τα ζυμαρικά με λίγη παρμεζάνα και τριμμένο τυρί πεκορίνο, μέχρι να πάρετε μια κρεμώδη σάλτσα.
Braves κοιτάξουμε να δούμε πιο όμορφο πιάτο είναι έξω, το φαγητό καλή όρεξη, όπως πάντα, είναι μερικές συμβουλές για να σας ή έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία quiereis poderis escrivirme σε αυτό το blog.
Χαιρετισμούς σε όλους, σας δούμε σύντομα, όταν ελπίζω να δω ΘΕΛΕΤΕ επισκεφθείτε IMPERIAL DE ALBACETE.